Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Την τελευταία ημέρα ζήτησα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου αν τους πλήγωσα»

«Ο Κοψιδάς μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου! Με τον Τριαντάφυλλο ταϊζαμε ο ένας τον άλλον στο στόμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Την τελευταία ημέρα ζήτησα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου αν τους πλήγωσα»

Μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4, ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It, λίγες ώρες μάλιστα, μετά το περιστατικό όπου δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο τον κυνηγούσαν για ένα σχόλιο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος είχε φέρει πολλές αντιδράσεις και τσακωμούς μέσα στο παιχνίδι, κυρίως λόγω του μίσους που έδειχνε να έχει για τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο, φαίνεται πως έχει αναθεωρήσει για κάποια πράγματα.

Όπως αποκάλυψε, την τελευταία ημέρα λίγο πριν φύγει από το Survivor 4, ζήτησε συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες τους αν τους έχει πληρώσει για πράγματα που έχει πει όσο καιρό ζούσαν μαζί στην καλύβα. Ενώ, δεν δίστασε να μιλήσει τόσο για τον ηθοποιό, όσο και για τον τραγουδιστή.

Αρχικά, για τον Γιώργο Κοψιδά είπε πως πριν αποχωρήσει κάθισαν και συζήτησαν, όπου του είπε πως έχουν έρθει πολύ κοντά και αν τελικά έμενα στο ριάλιτι, θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εκείνους.

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο, αποκάλυψε πως τάϊζαν ο ένας τον άλλον στο στόμα, ενώ πλέον είναι αδερφός του. Μάλιστα, ο Περικλής Κονδυλάτος συγκινήθηκε και έφτασε σε σημείο να δακρύσει.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Τι θα δούμε σήμερα στο Survivor 4

Σήμερα 23/2, λοιπόν, η Ανθή μετά από μια αδιαθεσία επισκέπτεται τον γιατρό ο οποίος μετά τις απαραίτητες εξετάσεις της δίνει το ελεύθερο να παίξει αλλά εκείνη λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης ανακοινώνει πως δεν αισθάνεται καλά και "αυτοβούλως" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά βγάζει τον εαυτό της εκτός...

Για μένα που είμαι και καχύποπτη, ή που όντως δεν αισθάνεται καλά ή που είναι μια κίνηση στρατηγικής καθώς ξέρει κι εκείνη ότι αν δεν παίξει υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν, άρα σου λέει θα βγει προτεινόμενος κι από την Μπλε ομάδα, άρα θα έχει περισσότερες ελπίδες να μείνει μέσα στο παιχνίδι...

Τέλος πάντων, εκτός από αυτό θα παρακολουθήσουμε για χιλιοστή φορά έναν καυγά στην καλύβα των Κόκκινων, αυτή την φορά μεταξύ του Κόρο και του Παπαδόπουλου...

Σας έχω γράψει ήδη ποιον δίνει υποψήφιο προς αποχώρηση η Καρολίνα που κέρδισε την ατομική ασυλία, και μας λείπει ο τρίτος και ποια ομάδα κερδίζει σήμερα. Θα επιστρέψω αργότερα να σας τα πω όλα!