Survivor 4: Η μπηχτή του Ασημακόπουλου στον Τζέιμς - «Μπράβο θα γυρίσεις στην Ρόδο και θα σε κάνουν Εθνικό σταρ»

Άγριος καυγάς μετά την λήξη του αγώνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η μπηχτή του Ασημακόπουλου στον Τζέιμς - «Μπράβο θα γυρίσεις στην Ρόδο και θα σε κάνουν Εθνικό σταρ»

Ένας έντονος καυγάς αμέσως μετά την λήξη του αγώνα και την νίκη των Μπλε διαδραματίστηκε μεταξύ του Τζέιμς και της κόκκινης ομάδας, ιδίως με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς ανέφερε πως είναι αρκετά άσχημο που αποθαρρύνουν την Ανθή να μην παίξει και πως δείχνει αρκετά ασέβεια από την πλευρά τους. Φυσικά, τον λόγο αμέσως μετά πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποστηρίζοντας πως είναι λάθος η κατηγορία του, τονίζοντας πως μόνο όταν δεν είναι καλά της προτείνουν να μείνει εκτός.

Μάλιστα, ο Ασημακόπουλος δεν δίστασε να αναφέρει πως ο Τζέιμς λέει ότι λέει για τα μάτια του κόσμου και για να δείξει ότι σκέφτεται μέχρι και το καλό της αντίπαλης ομάδας, δηλώνοντας μάλιστα ότι θα γυρίσει στην Ρόδο και θα τον κάνουν.. Εθνικό σταρ!

Μετά από λίγο τον λόγο πήρε και ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος έδειξε έντονα την ενόχληση του προς όλους αυτούς που υποστηρίζουν πως κρατάνε με το ζόρι εκτός αγώνα την Ανθή, ενώ παράλληλα τόνισε πόσο λάθος ήταν η σημερινή κίνηση της Ανθής να μην παίξει, με αποτέλεσμα να τους δωθεί ένα σοβαρό πέναλτι.

Survivor 4: Αυτό είναι το διώροφο υπερπαραγωγή σπίτι του Ασημακόπουλου

Δείτε για πρώτη φορά το πολυτελές και... ονειρικό σπίτι του Γιώργου Ασημακόπουλου. Tο προσωπικό του γυμναστήριο είναι εντυπωσιακό και αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα.

Όσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραμένει στο Survivor οι τηλεθεατές αναζητούν όλο και περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική του ζωή. Ο 29χρονος παίκτης ζει σε ένα εντυπωσιακό και γεμάτο ανέσεις διαμέρισμα.

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr