Survivor 4: Νικητές του αγώνα ασυλίας οι μπλε με σκορ 9-10

Ένα πραγματικό ντέρμπι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Νικητές του αγώνα ασυλίας οι μπλε με σκορ 9-10

Στο σημερινό αγώνα ασυλίας του Survivor η ομάδα που είχε την καλύτερη επίδοση και κατάφερε να κερδίσει ήταν, ακριβώς όπως σας είχαμε ενημερώσει εμείς ήδη, οι Μπλε σημειώνοντας το σκορ 9-10.

Μετά από αρκετές εντάσεις τόσο στην ομάδα των Κόκκινων με την Ανθή να ανακοινώνει πως δεν θα παίξει, όσο όμως και στην ομάδα των Μπλε, με μια έντονη συζήτηση μεταξύ Παππά και Μπάρτζη, οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την σημερινή ασυλία.

Survivor 4 νικητές του αγώνα ασυλίας οι μπλε με σκορ 9-10

Ωστόσο, οι Μπλε φάνηκε να μην επηρεάστηκαν τόσο από τους προηγούμενους καυγάδες για αυτό και οι επιδόσεις τους ήταν πολύ καλύτερες, με αποτέλεσμα να κερδίσουν για δεύτερη φορά σερί το παιχνίδι ασυλίας, που σε σημαντικό κρίθηκε από τα δύο ματσαρίσματα Τζέιμς-Τριαντάφυλλου, με το ένα να οφείλεται στο «πέναλτι» από τη μη συμμετοχή της Σαλαγκούδη.

Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Την τελευταία ημέρα ζήτησα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου αν τους πλήγωσα»

Μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4, ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It, λίγες ώρες μάλιστα, μετά το περιστατικό όπου δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο τον κυνηγούσαν για ένα σχόλιο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος είχε φέρει πολλές αντιδράσεις και τσακωμούς μέσα στο παιχνίδι, κυρίως λόγω του μίσους που έδειχνε να έχει για τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο, φαίνεται πως έχει αναθεωρήσει για κάποια πράγματα.

Όπως αποκάλυψε, την τελευταία ημέρα λίγο πριν φύγει από το Survivor 4, ζήτησε συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες τους αν τους έχει πληρώσει για πράγματα που έχει πει όσο καιρό ζούσαν μαζί στην καλύβα. Ενώ, δεν δίστασε να μιλήσει τόσο για τον ηθοποιό, όσο και για τον τραγουδιστή.

Αρχικά, για τον Γιώργο Κοψιδά είπε πως πριν αποχωρήσει κάθισαν και συζήτησαν, όπου του είπε πως έχουν έρθει πολύ κοντά και αν τελικά έμενα στο ριάλιτι, θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εκείνους.

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο, αποκάλυψε πως τάϊζαν ο ένας τον άλλον στο στόμα, ενώ πλέον είναι αδερφός του. Μάλιστα, ο Περικλής Κονδυλάτος συγκινήθηκε και έφτασε σε σημείο να δακρύσει.