Survivor 4: Μπάρτζης κατά του Παππά - «Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει μαζί μου»

Έντονος καυγάς πριν τον αγώνα ασυλίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Μπάρτζης κατά του Παππά - «Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει μαζί μου»

«Μπουρλότο» συνεχίζουν να είναι στο Survivor οι «Μπλε», με τις δύο υποομάδες της παραλίας να έρχονται και πάλι σε αντιπαράθεση λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη, με τους δύο να τονίζουν πως αδιαφορούν για το ότι μπορεί να ψηφίζονταν σε περίπτωση ήττας, «πυροδοτώντας» έτσι την αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη.

Survivor 4 καυγάς μπάρτζη και παππά

Ο τελευταίος ήταν και πάλι επιθετικός στην πλευρά του Παππά. «Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει μαζί μου», ήταν μια από τις ατάκες του, με τους δύο παίκτες να τσακώνονται σχετικά με το πού θα καταλήξουν οι τρεις νέοι παίκτες ενώ στο χθεσινό επεισόδιο ο Νίκος αρνήθηκε να φάει με την ομάδα του.

Survivor 4 - Βασάλος για Μπάρτζη: "Έχουν περάσει και δυο μήνες απραξίας, λογικό!"

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε την Μπλε ομάδα να έχει μια δική της, λίγο παράξενη τακτική θα έλεγε κανείς, για να καταφέρει να κερδίσει το αγώνισμα (που τελικά δεν τα κατάφερε). Για την ακρίβεια ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης κουνιόντουσαν έντονα πάνω στην δοκό προσπαθώντας να κάνουν τον αντίπαλό τους να χάσει την ισορροπία του, κάτι που προφανώς σχολιάστηκε πολύ στα social media.

Ένας από αυτούς που... δεν το άφησαν να πέσει κάτω ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος που ουκ ολίγες φορές έχει σχολιάσει το φετινό παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού ανεβάζοντας ένα story που έδειχνε τον Μπάρτζη να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση, έγραψε χαρακτηριστικά:

"Έχουν περάσει και δυο μήνες απραξίας, λογικό! Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει ανάγκη, πήγε στο δάσος!"

Βασάλος Survivor 4 για Μπάρτζη

Υπενθυμίζοντας κιόλας στο κοινό τι είχε πει ο Τριαντάφυλλος ότι θα κάνει την ημέρα των ερωτευμένων σκεπτόμενος την γυναίκα του που τόσο πολύ του λείπει!