Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Μπάρτζης - «Ας βγω κ****παιδο αλλά δεν θέλω να ξαναφάω με αυτούς»

Στα μαχαίρια οι Μπλε για τις προμήθειες

Survivor 4: Μπάρτζης - «Ας βγω κ****παιδο αλλά δεν θέλω να ξαναφάω με αυτούς»
Survivor 22.02.2021 23:46
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο κακός χαμός έγινε στην ομάδα των Μπλε στο Survivor, όταν για ακόμη μια φορά η το θέμα ήταν η μοιρασιά στο φαγητό και η κατηγορίες της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Η μπάλα πήρε όλη την ομάδα η οποία κέρδισε τον αγώνα ασυλίας όταν για ακόμη μια φορά βρέθηκε μπροστά στο ερώτημα αν πρέπει να μοιραστούν οι προμήθειες ή όχι.

Ο Νίκος Μπαρτζής δήλωσε πως με άτομα που δεν του έχουν φερθεί καλά δεν θέλει να μαγειρέψει και να φάει μαζί. Θέση πήραν και ο Αλέξης Παππάς και ο Chris κάτι που δεν άφησε την Μπλε ομάδα να ησυχάσει.

O τσακωμός των Μπλε

Survivor 4: Απειλούν με μαζική αποχώρηση οι παίκτες της Kόκκινης ομάδας!

Καταλάβατε τι ακριβώς συνέβη στο χθεσινό (21/02) επεισόδιο του Survivor στη κόκκινη παραλία; Γιατί ξαφνικά ο Τριαντάφυλλος και οι λοιποί έκαναν επίθεση στην Ανθή Σαλαγκούδη;

Κάποιο "πουλάκι" διέρρευσε στους παίκτες της κόκκινης αυτό που συζητάει όλη η Ελλάδα σχετικά με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον λόγο για τον οποίο παραμένει μέσα στο παιχνίδι! Αρχικά το είπε ο Τριαντάφυλλος και ακολούθησαν οι Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι!

Τι ακριβώς τους διέρρευσαν; Ότι ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη και γενικότερα το περιβάλλον της έχει κάνει "κίνημα" στην Ελλάδα και κρατάνε με μαζικά μηνύματα την δημοσιογράφο μέσα στο παιχνίδι! Ότι ο πατέρα της Ανθής έχει την οικονομική δυνατότητα να κρατάει την κόρη του με μαζικά μηνύματα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα εκεί να κερδίζει ακόμα περισσότερα χρήματα!

Και κάπου εδώ έρχεται η αποκάλυψη! Οι παίκτες μόλις έμαθαν όλο αυτό έκαναν επίθεση στην παραγωγή πως θα πρέπει να πάρει τα μέτρα της και πως όλο αυτό δεν είναι δίκαιο για τα υπόλοιπα παιδιά! Μάλιστα αρκετοί πέταξαν... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler: Οι Κόκκινοι ανταλλάσσουν την Ανθή με την Ελευθερία;

Survivor 4 spoiler: Οι 3 νέοι παίκτες πάνε στην υποομάδα Άλεξ - Κρις - Ελευθερίας

Share