Survivor 4: Νικητές της πρώτης ασυλίας οι Μπλε

Oι Κόκκινοι ετοιμάζονται να υποδείξουν υποψήφιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Νικητές της πρώτης ασυλίας οι Μπλε

Το σημερινό, ήταν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor και νικητές όπως και σας είχαμε ενημερώσει είναι οι Μπλε.

Σε ένα κλασσικό στίβο μάχης με ταχύτητας και στόχους, δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά οι νέοι παίκτες και οι Μπλε ήταν τελικά αυτοί που τα κατάφεραν αν και ήταν μείον έναν παίκτη αφού λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο Τζέιμς αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και έμεινε εκτός.

Σειρά τώρα έχει το συμβούλιο που ήδη γνωρίζουμε πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα ξεσπάσει σε κλάματα.

Η νίκη των Μπλε

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Survivor 4 spoiler: Μεγάλη κόντρα στην Κόκκινη ομάδα λόγω της Ανθής

Αποκλειστικές πληροφορίες κατευθείαν από Άγιο Δομίνικο μετέφερε η εκπομπή Love It, σχετικά με το Survivor 4 και το κλίμα που επικρατεί τόσο στην Μπλε ομάδα, ανάμεσα σε Ελευθερία και Άννα Μαρία, όσο και στην Κόκκινη ομάδα με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Το κλίμα είναι λίγο περίεργο μετά τον καβγά της Ανθής με τον Τριαντάφυλλο και τις απειλές της δημοσιογράφου, αλλά και τον τσακωμό της Βέλλη με την Ελευθερίου, με την δεύτερη μάλιστα να καταρρέει στο σημερινό συμβούλιο του νησιού.

Όπως ειπώθηκε λοιπόν στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ανάμεσα στην Κόκκινη ομάδα θα ξεκινήσει μια άσχημη κόντρα και μετά τον χαμό που έγινε στην καλύβα τους στο επεισόδιο της Κυριακής 21/2, θα εμπλακούν και άλλοι παίκτες.

Όσον αφορά στην Μπλε ομάδα, με Ελευθερία και Άννα Μαρία, η ρήξη ανάμεσα τους θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη.