Survivor 4 - highlights 21/2: Ο τσακωμός Ντάφυ, Σοφίας, Ανθής και ο πρώην της Μαριαλένας

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 21/2: Ο τσακωμός Ντάφυ, Σοφίας, Ανθής και ο πρώην της Μαριαλένας

Απίστευτο ήταν το χθεσινό 21/2 επεισόδιο του Survivor 4, αφού είδαμε την Σοφία Μαργαρίτη να γυρίζει την "μπιφτέκα" και να τσακώνεται με τον Τριαντάφυλλο για την Ανθή, ενώ μπήκε στο παιχνίδι και ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Σε άσχημη κατάσταση η Ανθή

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ανθή Σαλαγκούδη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Περικλή.

Το νέο επεισόδιο δεν ξεκίνησε και πολύ καλά καθώς η συγκεκριμένη παίκτρια φαίνεται να έχει σχεδόν καταρρεύσει, καθώς αποχώρησε ο μόνος της φίλος από την καλύβα.

Survivor 4 Σε άσχημη κατάσταση η Ανθή

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες με την σειρά τους εξέφρασαν την στεναχώρια τους που έφυγε ένας συμπαίκτης τους, ωστόσο η Ανθή ήταν αυτή που την έχει επηρεάσει στο παιχνίδι, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει εμείς.

Κόρο σε Ανθή: «Δεν συνεισφέρεις ούτε στην καλύβα ούτε στα αγωνίσματα»

Με τσακωμούς και εντάσεις ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor, με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιώργο Κόρομι να καυγαδίζουν δίχως αύριο.

Μετά την αποχώρηση του Περικλή, η Ανθή νιώθει πιο θλιμμένη από ποτέ με την ίδια μάλιστα να ξεσπάει σε κλάματα. Πάνω στην συζήτηση όμως που είχαν οι Κόκκινοι ορμώμενοι την αποχώρηση του συμπαίκτη τους, ο Κόρο τα έβαλε άσχημα με την Ανθή, υποστηρίζοντας πως δεν συνεισφέρει καθόλου στην καλύβα.

Φυσικά δεν έμεινε εκεί η συζήτηση, μιας και ο ίδιος παίκτης της τόνιζε πως δεν είναι καθόλου καλή αγωνιστικά και πως δεν βοηθάει πουθενά, με την ίδια βέβαια να τα αρνείται όλα κατηγορηματικά.

 Survivor 4 - Κόρο  Ανθή

Κόρο: «Δεν περίμενα να φύγει ο Περικλής, ήταν ντόμπρος»

Οι κόκκινοι παίκτες του Survivor 4 φαίνεται να έχουν λυπηθεί αρκετά μετά την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, με τον Κόρο μάλιστα να τον χαρακτηρίζει ως τον πιο ντόμπρο.

Οι παίκτες στην καλύβα σχολιάζουν από χθες την αποχώρηση του συμπαίκτη τους λέγοντας πως όλοι είναι πολύ στεναχωρημένοι που αποχώρησε ο σχεδιαστής κοσμημάτων, καθώς κανείς δεν το περίμενε ενώ μετά από λίγο η Ανθή ξέσπασε και σε κλάματα, μιας και ήταν πολύ κοντά οι δύο παίκτες.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κόρο υποστήριξε πως είχαν δεθεί αρκετά μαζί του, πως είχε βελτιωθεί αρκετά αγωνιστικά και πως στην καλύβα συνέφερε πολύ.

Survivor 4  Κόρο για Περικλή

Άγριος τσακωμός με Τριαντάφυλλο και Ανθή - «Άσε τα δημοσιογραφικά σου σε εμένα!»

Γεμάτο εντάσεις είναι στο σημερινό επεισόδιο η καλύβα των Κόκκινων στο Survivor, με έναν πολύ άγριο καυγά να διαδραματίζεται μεταξύ του Τριαντάφυλλου και της Ανθής.

Μετά την αποχώρηση του Περικλή η ατμόσφαιρα στην καλύβα των Κόκκινων είναι αρκετά τετριμμένη με τον Κόρο μάλιστα να τα βάζει και με την Ανθή.

Δεν ήταν ο μόνος όμως που τσακώθηκε μαζί της μιας και ο Τριαντάφυλλος έγινε μαζί της έξω φρενών, με τον καυγά να ξεκινάει λέγοντας της πως πιστεύει ότι εκείνη θα φτάσει σίγουρα τελικό.

Εκείνη ωστόσο το θεώρησε αρκετά ειρωνικό σχόλιο, τονίζοντας μάλιστα πως ο Ντάφι συνεχώς «ψάχνεται» να τσακωθεί μαζί της!

Έφυγε η Μαριαλένα με το που πάτησε το πόδι του ο πρώην της στην καλύβα

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε με τον Σάκη Κατσούλη να μπαίνει στο Survivor και να αντικρίζει την πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Όπως ήταν λογικό η παίκτρια των μπλε "πάγωσε" αποκάλυψε πως τους δύο από τους νέους παίκτες τους γνώριζε ενώ μετά από την αμηχανία που επικράτησε έδωσε το χέρι στον πρώην της και στην συνέχεια έφυγε για την παραλία!

Οι τρεις νέοι παίκτες που μπήκαν ήταν ο Σάκης Κατσούλης, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Γιώργος Ταβλαδάκης! Μάλιστα του τελευταία του έκανε αρνητική εντύπωση πως μόλις έφτασαν στην παραλία οι άλλοι παίκτες άρχισαν να απομακρύνονται! Εμείς βέβαια για αυτήν την άφιξη σας είχαμε ενημερώσει καιρό!

Μαριαλένα για πρώην: «Ξερνάω! Πόσο καραγκιόζης είναι;»

Ιστορικές στιγμές ζούμε στο Survivor, με την Μαριαλένα να έρχεται τετ α τετ με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη, τον οποίο βέβαια χαρακτήρισε.. καραγκιόζη!

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μόλις τους είδε μπροστά της "πάγωσε" αφού ο ένας είναι ο πρώην της που ήταν μαζί 2 χρόνια και η άλλη η κοπέλα που την... διαδέχτηκε στην ζωή του!

Survivor 4  Μαριαλένα για πρώην

Η Μαριαλένα αφού τον αποκάλεσε στους συμπαίκτες της... καραγκιόζη μοιράστηκε την άποψή της με άπαντες να ξεσπούν σε γέλια με το παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα αλλά και η... παραγωγή!

Από την άλλη, ο Σάκης υποστήριξε πως χώρισαν πολύ ειρηνικά και πολιτισμένα, απλά δεν έτυχε να κρατήσουν επαφή λόγω του ότι είναι επιχειρηματίας και πως είχε άλλες δουλειές να ασχοληθεί.

Ανθή: «Είναι τραγικό κι αστείο ότι μένω λόγω του πατέρα μου»

Το κλάμα της ζωής της έχει ρίξει στο επεισόδιο του Survivor με την Ανθή να κατηγορείται πως μένει στο ριάλιτι καθαρά λόγω του πατέρα της.

Κάποιος σφύριξε στους παίκτες των κόκκινων πως ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη στηρίζει την κόρη του και με ψήφους την κρατάει μέσα στο παιχνίδι! Άλλωστε αυτά έχουν ειπωθεί σε πολλές εκπομπές και το πιθανότεροι είναι νέοι παίκτες που μπήκαν να το μετέφεραν και στους υπόλοιπους!

Survivor 4  Ανθή για τον πατέρα της

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος έκανε επίθεση στην Ανθή Σαλαγκούδη κάνοντας αναφορά στον πατέρα της και ακολούθησαν οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι, με τον τελευταίο να τα βάζει νωρίτερα μαζί της.

Οι παίκτες είναι έξαλλοι μ' αυτό που συμβαίνει με την Ανθή αφού καταλαβαίνουν πως αποκλείεται να κρατάει στο παιχνίδι ο κόσμος μια κοπέλα που είναι αδύναμη στα αγωνίσματα και δεν προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα και στην καλύβα, αφού κάθεται όλη μέρα στην παραλία και τα περιμένει όλα έτοιμα!

Σοφία σε Ντάφυ: «Γυναίκα σου δεν είμαι για να μου φωνάζεις»

Χωρίς τέλος είναι οι τσακωμοί στο επεισόδιο του Survivor, με την Σοφία Μαργαρίτη και τον Τριαντάφυλλο έχουν σηκώσει την παραλία με τις φωνές τους!

Με αφορμή τις δηλώσεις του Ντάφι αναφορικά με τον πατέρα της Ανθής όπου σύμφωνα με τον τραγουδιστή είναι η αίτια της παραμονής στο παιχνίδι, η Σοφία έγινε έξαλλη με τον ίδιο και το θράσος του.

Survivor 4 Σοφία  Ντάφυ τσακωμός

Η ίδια πήγε να ζητήσει τα.. ρέστα από τον Τριαντάφυλλο λέγοντας του πως είναι αρκετά προκλητικός με τις δηλώσεις του και πως δεν θα έπρεπε να εκφράζεται έτσι για τους συμπαίκτες του.

Από την άλλη, ο Ντάφι υποστήριζε πως η Σοφία λέει ότι λέει γιατί «γλείφει» την Ανθή λόγω του πατέρα της, κάτι που πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις εντάσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, ο ίδιος είχε υψώσει αρκετά την φωνή και τον τόνο του, με την Σοφία να γίνεται έξω φρενών!

Ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη οι νέοι παίκτες των Κόκκινων

Mπορεί αρχικά την παράσταση από τους νέους παίκτες να έκλεψαν εκείνοι της μπλε ομάδας όμως ακολούθησαν και δύο για την κόκκινη στο επεισόδιο του Survivor!

Συγκεκριμένα αργότερα ακολούθησε και μια διπλή άφιξη για την κόκκινη ομάδα. Ο λόγος για τον Παύλο Γαλακτερό και τη Νικολέτα Μαυρίδη.

Ο πρώτος πρόκειται για τον γιο του Νάσου Γαλακτερού που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο εδώ και ένα μήνα και η δεύτερη για γνωστή χορεύτρια!

Νικητές οι μπλε με σκορ 10-6

Γούρι φαίνεται να έφεραν οι τρεις νέοι παίκτες του Survivor στην Μπλε ομάδα, μιας και ήταν αυτή που τελικά νίκησε τον σημερινό αγώνα.

Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις φαίνεται να επιφύλασσε τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 4 νικητές οι μπλε

Το κορυφαίο όμως ήταν όταν εμφανίστηκε ο πρώην της Μαριαλένας, Σάκης Κατσούλης, αφήνοντας την με το στόμα ανοιχτό, μια στιγμή που περιμέναμε εδώ και αρκετές μέρες!

Μπορεί οι Μπλε να αναστατώθηκαν με όλο αυτό το σκηνικό, όμως πήγαν πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ, και αυτό φάνηκε από τις επιδόσεις όλων των παικτών!

Η ομάδα των Μπλε λοιπόν κατάφερε να σημειώσει το σκορ και να απολαύσει το σημερινό έπαθλο φαγητού, που ήταν ταχίνι, με το Youweekly να επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά, καθώς τα spoilers που σας είχαμε δώσει ήταν ακριβώς αυτά!