Μάριος Πρίαμος για Survivor: «Βρήκαμε στα σκουπίδια πεταμένο κρέας και το φάγαμε»

«Είχαμε δηλητηριαστεί από καρπούς»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μάριος Πρίαμος για Survivor: «Βρήκαμε στα σκουπίδια πεταμένο κρέας και το φάγαμε»

Ο Μάριος Πρίαμος μίλησε στο Pop up και αποκάλυψε τις συνθήκες διαβίωσης στο Survivor και αποκάλυψε πως είχαν φάει κρέας από τα σκουπίδια.

Oι αποκαλύψεις του Μάριου Πρίαμου για το Survivor

«Στεναχωρήθηκα που δεν κέρδισα στον τελικό του Survivor γιατί ο σκοπός που μπήκα στο παιχνίδι ήταν για να το κερδίσω. Δεν πήγα απλά για να πω ότι οκ θα πάω, για την αναγνωρισιμότητα που τότε δεν ξέραμε και αν ο κόσμος μας βλέπει, δεν ξέραμε τι γινόταν έξω. Προσπαθήσαμε κι εμείς να βρούμε φαγητό, να κλέψουμε φαγητό, αλλά αυτά δεν είναι ποτέ ικανοποιητικά», είπε αρχικά ο Μάριος Πρίαμος για το Survivor.

Στη συνέχεια, ο Μάριος Πρίαμος πρόσθεσε για το Survivor: «Θυμάμαι σε κάποιο παιχνίδι βρήκαμε και φάγαμε κάτι πικρούς και αηδιαστικούς καρπούς που ήταν και δηλητηριώδεις και μετά είχαμε πόνους στην κοιλιά. Μετά από ένα άλλο παιχνίδι βρήκαμε στα σκουπίδια κρέας πεταμένο και το φάγαμε. Φυσικά και το τρως εκείνη τη στιγμή, δεν σκέφτεσαι τίποτα».

Να σημειώσουμε πως ο Μάριος Πρίαμος είναι φανατικός του Survivor 4 και πολλές φορές έχει ρίξει τα καρφιά του και στις δυο ομάδες.

μάριος πρίαμος survivor pop up

Σοκάρει ο Μάριος Πρίαμος για το Survivor: «Νόμιζα ότι τρύπησαν οι πνεύμονές μου»

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για την συμμετοχή του στο Survivor, παραχώρησε ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και στο πρόβλημα που είχε με την υγειά του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που πέρασε 12 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο, αναφέρθηκε σε όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Όπως έκανε γνωστό, είχε επικοινωνία με την μητέρα του για 30 μόνο δευτερόλεπτα. «Την πήραν τηλέφωνο να της μιλήσω 3 μέρες μετά το ατύχημα, λίγες ώρες πριν προβληθεί το επεισόδιο. Είχα φύλακα 24 ώρες το 24ωρο και δεν έτρωγα κανονικό φαγητό. Έτρωγα ρύζι όπως έτρωγαν όλοι στην παραλία. Δεν έτρωγα κάτι άλλο. Φούσκωσα από τις κορτιζόνες».

Επίσης, αναφέρθηκε στο λόγο που επέλεξε να επιστρέψει στον στίβο μάχης με σπασμένα πλευρά: «Νόμιζα ότι τρύπησαν οι πνεύμονές μου», τόνισε μεταξύ άλλων.