Ανθή Σαλαγκούδη: Η ιστορία της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του Survivor 4

Οι σπουδές, οι δουλειές και η πολιτική

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ανθή Σαλαγκούδη: Η ιστορία της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του Survivor 4

Με το που πάτησε το πόδι της στο Survivor και έπαιξε το πρώτο της αγώνισμα όλοι ξεκίνησαν να μιλούν γι' αυτήν! Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν το κατείχε το άθλημα και φαινόταν από την αρχή!

Ντόρος, επίσης, έγινε και για το συμβόλαιό της! Τα 6.500 ευρώ την εβδομάδα που φέρεται να έκλεισε με τον Ατζούν σε πολλούς φάνηκαν, εξωπραγματικά!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, λοιπόν, όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε το Youweekly.gr από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν... ο πιο αδύναμος κρίκος και μετά από τέσσερις φορές που είχε ψηφιστεί ως προτεινόμενη για αποχώρηση, πέρασε την πόρτα του συμβουλίου, μάζεψε τα πράγματά της και πήγε σπίτι της!

Εννοείται πως το twitter πήρε φωτιά και σας συγκεντρώσαμε εδώ τα καλύτερα memes!

Μπορεί όλοι να ήθελαν να την δουν να φεύγει από το παιχνίδι, καθώς ήταν μια σίγουρη ήττα κάθε φορά που έπαιζε, για τους Κόκκινους αλλά εμένα ταπεινή μου γνώμη είναι ότι αυτό το "παλτό" - όπως πολλοί την αποκαλούν - θα μας λείψει!

Η ζωή της Ανθής Σαλαγκούδη

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη (δείτε εδώ το μήνυμα που της έστειλε εχθές στο έπαθλο επικοινωνίας). Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η κόρη του πρώην υπουργού, Ανθή Σαλαγκούδη σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια, συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα ακόμηπεριοδικά. Παράλληλα, ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010, η Ανθή Σαλαγκούδη εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3. Το 2012 μεταπήδησε στην τότε ΝΕΤ, όπου και παρουσίαζε μαζί με τον Γιάννη Δάρα το καθημερινό μαγκαζίνο «Μεσογείων 136».

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα το 2010.

Πόσα λεφτά πήρε συνολικά η Ανθή για όσο καιρό ήταν στο Survivor

50 ημέρες ή αλλιώς… 7,5 εβδομάδες μέτρησε η Ανθή Σαλαγκούδη στο ριάλιτι, και μετά την αποχώρησή της πήρε 48.750€.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!