Νίκος Μουτσινάς για αποχώρηση Ανθής από το Survivor: «Τόσο άνετη, κιουρία με Κ κεφαλαίο»

Ο παρουσιαστής ερμήνευσε οκτώ τραγούδια για το τηλεοπτικό αυτό γεγονός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς για αποχώρηση Ανθής από το Survivor: «Τόσο άνετη, κιουρία με Κ κεφαλαίο»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την χθεσινή αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor.

Η απόλυτη ανατροπή συνέβη χθες το βράδυ, καθώς η δημοσιογράφος μετά από πέντε ψηφοφορίες, αποχώρησε από το παιχνίδι. Φυσικά, το Καλό Μεσημεράκι ξεκίνησε σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, με τον παρουσιαστή να παίζει ολόκληρο medley τραγουδιών για χάρη της Ανθής!

Νίκος Μουτσινάς για αποχώρηση σαλαγκούδη

Αφού τραγούδησε 8 τραγούδια για την ίδια, αμέσως μετά είπε: “Από όλο το κοινό που σε λάτρεψε, σε κράτησε και σε έδιωξε από το Survivor, ένα μεγάλο χειροκρότημα για την Ανθή Σαλαγκούδη! Γενέθλια σήμερα! Μα είναι δυνατόν; Πιο χαρούμενη αποχωρήσασα δεν έχω ξαναδει, τόσο άνετη, κιουρία με Κ κεφαλαίο. Μπράβο. Και η Ανθή χαρούμενη και όλοι χαρούμενοι!”

Ανθή Σαλαγκούδη: Δέχεται απειλές για την ζωή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Εννοείται πως πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές της Πέμπτης είναι η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor!

Συγκεκριμένα, όμως, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε σε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί μετά το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι.

"Να πω κάτι παιδιά το οποίο νομίζω είναι λίγο σοβαρό. Διάβασα το instagram της Ανθής υπάρχουν ευθείες απειλές για την ζωή της, δεν σας κάνω πλάκα. Έγινε αναφορά στις συγκεκριμένες διευθύνσεις στο instagram και επίσης το χυδαιότερο όλων. Εμπλέκουν τις πρόσφατες εξελίξεις. Υπάρχουν πράγματα που συνδυάζουν τα πολιτικά με αυτό που έγινε με την Ανθή στο Survivor", είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.