Survivor 4: "Η Ανθή είπε στην παραγωγή πως αν δεν την έδιωχναν θα έφευγε μόνη της"

"Μετά από 45-46 ημέρες που ήταν μέσα στο παιχνίδι κατάλαβε ότι δεν μπορούσε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδης από το Survivor, ούτε και πολλές ώρες από την στιγμή που σας αποκαλύψαμε πως το συγκεκριμένο κομμάτι του επεισοδίου γυρίστηκε δυο φορές και επανερχόμαστε με νέο ρεπορτάζ για το πως περνάει τώρα τις ώρες της στον Άγιο Δομίνικο.

Η εκπομπή Ευτυχείτε και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε όσα συζήτησε η Ανθή με την παραγωγή μετά την έξοδό της από το παιχνίδι.

Νέες αποκαλύψεις για την Ανθή Σαλαγκούδη

«Οι πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο, που έφυγε από το ένα ξενοδοχείο και πήγε στο πεντάστερο. Να πούμε ότι σε ανθρώπους της παραγωγής φέρεται να είπε ότι ουσιαστικά και να μην την διώχνανε, θα έφευγε από μόνη της. Μετά από 45-46 ημέρες που είναι μέσα στο survivor κατάλαβε ότι δεν μπορούσε. Ο λόγος που δεν μπορούσε ήταν το bulling αλλά και η πολύ έντονη πίεση που της ασκούσαν οι συμπαίκτες της. Όλοι οι παίκτες πριν μπουν και μετά όταν βγουν το ξενοδοχείο πεντάστερο από όσο μου έχουν πει. Περνάνε καταπληκτικά. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έδειχναν πιο δημοφιλή παίκτρια την Μαριάνθη. Τη νέα παίκτρια», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Παρουσιάστρια σε νέο παιχνίδι στον ΣΚΑΙ η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor

"Πριν από ένα μήνα είχαμε πει ότι η Ανθή πριν φύγει είχε μιλήσει με την Ατζούν Μίντια και είχαν συμφωνήσει ότι γυρνώντας θα φρόντιζαν να τρέξουν μια μεσημεριανή καλοκαίρι εκπομπή είτε αυτή ήταν καθημερινή είτε Σαββατοκύριακο. Η εξέλιξη η καινούργια είναι ότι η Ανθή ερχόμενη εδώ θα κάνει την καραντίνα της και θα ξανακάνει μία μεγάλη κουβέντα για να κάνει όμως ή Σαββατοκύριακο μεσημέρι ή καθημερινό παιχνίδι όμως, το καλοκαίρι. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα γίνει μέσα σε στούντιο, κορωνοϊού επιτρέποντος. Παρόμοιο με το my man can.", είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου.