Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Ο Παύλος είναι δεμένος με τον μπαμπά του, έχει αγωνία για το φαγητό στο Survivor»

«Δεν μας είχε πει ότι έκανε αίτηση για το Survivor»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Ο Παύλος είναι δεμένος με τον μπαμπά του, έχει αγωνία για το φαγητό στο Survivor»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του Παύλου Γαλακτερού στο Survivor 4, αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του, Νάσος ανησυχεί πολύ για το φαγητό.

Ο Παύλος μπήκε στο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία τον υποστήριξε από την πρώτη του κιόλας μέρα στο παιχνίδι, εξήγησε πώς ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει για Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως η αδερφή του, τον στήριξε πάρα πολύ στην απόφασή του αν και στην αρχή δεν ήταν καθόλου θετική στο να φύγει για το Survivor.

Οι δηλώσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τον Παύλο Γαλακτερό και το Survivor

«Ο Παύλος, ο γιος του άντρα μου που ζούμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια είναι τώρα στο Survivor. Δεν μας είπε όταν έκανε την αίτηση γιατί μας το έλεγε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν λέγαμε “όχι” γιατί είχαμε κάτι με το Survivor, αλλά γιατί ήταν πολύ μικρός. Όταν τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν να κάνει ένα video για το Survivor μας χρειάστηκε και μας είπε “παιδιά σας το είπα; Δεν σας το είπα. Έχω κάνει αίτηση για το Survivor και μου ζήτησαν ένα video να το κάνω;» Τον ρωτήσαμε “θέλεις;” και μας είπε “θέλω”.

Παύλος Γαλακτερός Survivor

Όλο αυτό μας φαίνεται σουρεάλ, ότι καθόμαστε όλοι μαζί στην τηλεόραση να δούμε τον Παύλο. Μας φαίνεται παράξενο. Η αδελφή του η Σόφη δεν το είπε σε κανέναν. Όταν εγώ το είπα σε μερικούς, γιατί μας είχε πει η παραγωγή να μην το πούμε σε κανέναν μέχρι να φύγει, όταν το είπα στον Θανάση έλεγε η Σοφία “Μη! Είπε ο Παύλος να μην το πούμε πουθενά”. Τον προστάτεψε.

Ο Παύλος είναι πολύ δεμένος με τον μπαμπά του και είναι η πρώτη φορά που δεν έχουν επαφή. Ο Νάσος έχει αγωνία για το φαγητό του, πώς θα κοιμάται και όλα αυτά. Αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν εκεί, τα μαναφούκια, που δεν είναι στη ζωή μας όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Survivor 4: Η τελευταία φωτογραφία του Παύλου Γαλακτερού πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο

Σήμερα το βράδυ εισβάλλουν στο Survivor οι 5 νέοι παίκτες, ένας εκ των οποίων είναι και ο Παύλος Γαλακτέρος, με τον οποίο δημοσίευσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου την τελευταία τους φωτογραφία, πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού δηλώνει έτοιμος να μπει στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης και να βγει από αυτό ο μεγάλος νικητής. Ο ίδιος, από τον πρώτο γάμο του πατέρα του, ζουν μαζί με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τη μικρή του αδελφή, τη Σόφη.

Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, η Νάνσυ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να τον υποστηρίξει και δημόσια.

Η ίδια έγραψε στην λεζάντα: «Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που βγάλαμε όλοι μαζί πριν μπει ο Παύλος στο αεροπλάνο για να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Από αύριο, Κυριακή με Τετάρτη θα ξενυχτάμε στο Survivor! Σ αγαπάμε Παυλουκι και είμαστε περήφανοι να καθόμαστε στον πάγκο σου! @nasosgalakteros @los_galakteros #family #survivorgreece #missyou #love».

 Survivor 4 τελευταία φωτογραφία του Παύλου Γαλακτερού