Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Διαλύεται η κλίκα των Μπλε - Απομακρύνονται Άννα Μαρία και Μπάρτζης;

Αφού έμαθε τι λέει ο κόσμος για εκείνη!

Survivor 4: Διαλύεται η κλίκα των Μπλε - Απομακρύνονται Άννα Μαρία και Μπάρτζης;
Survivor 28.02.2021 14:27
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πανικός επικρατεί στην μπλε ομάδα του Survivor, καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη να βρίσκονται σε «εμφυλιοπολεμική» κατάσταση, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει τη δημιουργία νέων υποομάδων στην παραλία τους.

Η ψυχολογία της γνωστής παρουσιάστριας και ηθοποιού έχει γίνει πια «εύθραυστη». Τα νέα που άκουσε από τους καινούργιους παίκτες δεν ήταν θετικά, καθώς της διεμήνυσαν, ότι ο κόσμος δεν έχει και την πιο θετική άποψη γύρω από την προσωπικότητά της και τον τρόπο, με τον οποίο κινείται στο ριάλιτι, ιδίως για το πόσο κοντά έχει έρθει με τον αγρότη των «Μπλε», τη στιγμή που δηλώνει πως έχει δεσμό.

Survivor 4 Βέλλη Μπάρτζης

Η Άννα Μαρία, επομένως, έχει γίνει ένα ράκος και αυτό θα μπορούσε να έχει εξελίξεις για την ομάδα της. Η ισχυρή κλίκα μπορεί να «διαλυθεί» και να δημιουργήσει νέες υποομάδες, αφού τώρα οι ισχυροί της υπόθεσης είναι η ίδια, ο Μπάρτζης και ο Τζέιμς, έχοντας κοντά τους τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Πάνο Καλίδη... διαβάστε τη συνέχεια για την κλίκα των Μπλε στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η τρυφερή κίνηση της Άννας Μαρίας στον Νίκο Μπάρτζη

Survivor 4: Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη την έκανε unfollow στο instagram

Share