Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του συντρόφου της Ελένης Χαμπέρη

Οι τρυφερές κοινές τους φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του συντρόφου της Ελένης Χαμπέρη

Μετά από δυο μήνες που είναι στον αέρα του Survivor 4, εχθές 28/2 πραγματοποιήθηκε η τελευταία προσθήκη στην ομάδα των Κόκκινο. Και το όνομα αυτής Ελένη Χαμπέρη.

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αν και οι πρώτες πληροφορίες την ήθελαν στους Μπλε, σαν αντικαταστάτρια της Έλενας Κρεμλίδου που αποχώρησε οικειοθελώς.

Ωστόσο, τελευταία στιγμή η παραγωγή αποφάσισε να την βάλει στους Κόκκινους για να τους δώσει ένα push μιας και οι Μπλε αγωνιστικά φάνηκε να είναι πιο δυνατοί την προηγούμενη εβδομάδα...

Η Ελένη Χαμπέρη είναι γυμνάστρια και φεύγοντας από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο εκτός από την οικογένειά της άφησε πίσω της και τον αγαπημένο της, Πάνο.

Ο Πάνος είναι σεφ και το βράδυ της Κυριακής θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην αγαπημένη του με ένα τρυφερό story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση του συντρόφου της Ελένης Χαμπέρη για το Survivor

Survivor 4 Ελένη χαμπέρη σύντροφος

Η Χαμπέρη κέρδισε την Άννα Μαρία στον πρώτο της αγώνα

Πολλοί φοβόντουσαν πως ίσως η Ελένη Χαμπέρη είναι μια δεύτερη Ανθή Σαλαγκούδη για την ομάδα των Κόκκινων, αλλά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor τους διέψευσε αφού έπαιξε εναντίον της Άννας Μαρίας Βέλλη και κατάφερε να κερδίσει με άνεση...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!