Survivor 4: Αποχωρεί ο Γιώργος Λιανός από την παρουσίαση προσωρινά

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα πάρει την θέση του! Θα γίνονται διαφορετικά τα συμβούλια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αποχωρεί ο Γιώργος Λιανός από την παρουσίαση προσωρινά

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό πως η σύντροφος του Γιώργου Λιανού, η Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Αυτός είναι και ο λόγος, φυσικά, που ο παρουσιαστής θα απουσιάζει στα επόμενα επεισόδια του Survivor.

Πότε αποχωρεί ο Λιανός από το Survivor και για πόσο

Survivor 4 Ατζούν Ιλιτζαλί

Πριν από ένα μήνα περίπου που εμφανίστηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο ελληνικό Survivor ανακοινώθηκε πως για κάποιο διάστημα ο Γιώργος Λιανός θα απουσιάζει και θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός. Τότε ο παρουσιαστής είχε αναφέρει πως θα λείπει για να δει τα παιδιά του, μη λέγοντας τίποτα για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας.

Γνωρίζουμε πως ο Γιώργος Λιανός θα απουσιάζει για μια εβδομάδα από το Survivor!

Να τονίσουμε πως τα συμβούλια έχουν γυριστεί κανονικά όλα, εκτός από εκείνο της αποχώρησης, αφού πρώτα πρέπει να γίνει η live ψηφοφορία του κοινού! Εκεί δεν θα δούμε τον Ατζούν αφού με κάποιον τρόπο ο Γιώργος Λιανός θα συνδεθεί από την Ελλάδα και θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα της αποχώρησης, με το συμβούλιο στην ουσία να κρατάει ελάχιστα λεπτά.

Όσον αφορά τα αγωνίσματα, γι' αυτή την εβδομάδα έχουν γυριστεί όλα! Είναι γνωστό πως είμαστε πολλές εβδομάδες πίσω εμείς με αυτά που βλέπουμε στους δέκτες μας... Όσον αφορά αυτά που δεν έχουν γυριστεί ακόμα θα κάνει σπικάζ ο ίδιος από την Ελλάδα και απλά ο Ατζούν θα δώσει το παρόν την ώρα του αγωνίσματος, αλλά όχι στην περιγραφή τους!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο Instagram για περισσότερα Survivor spoils!