Survivor 4: Η επική τούμπα του Ντάφυ- Έπεσε πάνω στην Ελένη Χαμπέρη

Το απόλυτο έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η επική τούμπα του Ντάφυ- Έπεσε πάνω στην Ελένη Χαμπέρη

Το υπέρτατο σκηνικό συνέβη στο Survivor και μας έδειξε για ποιο λόγο πρέπει ο Τριαντάφυλλος να μείνει στο παιχνίδι, με τον ίδιο να ξεβρακώνεται και αμέσως μετά να… πέφτει μόνος του.

Ο «Ντάφι» πραγματοποίησε ένα ακόμη μεγάλο έπος, το οποίο ακολούθησε την επιστροφή της κόκκινης ομάδας από το παιχνίδι ερωτήσεων, για να ξεκουραστεί. Σε κάποια στιγμή, ο τραγουδιστής, που είχε δίπλα του την Ελένη Χαμπέρη η οποία μπήκε μόλις χθες στο παιχνίδι, σηκώθηκε για να πάει να κάνει την ανάγκη του, βγάζοντας τις φόρμες του και μη ενθυμούμενος, ότι η νέα του συμπαίκτρια ήταν δίπλα.

Τριαντάφυλλος τούμπα

Το αποτέλεσμα ήταν να φάει μια… μεγαλοπρεπέστατη τούμπα, για την οποία γελούσαν όλοι μέχρι το πρωί της επόμενης μέρας, σε ένα αδιανόητο περιστατικό. Ο ίδιος εξήγησε το τι συνέβη και η Ελένη παραδέχθηκε, ότι το πρώτο της βράδυ στον Άγιο Δομίνικο ήταν διασκεδαστικό.

Η επική τούμπα του Ντάφυ στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Αποχωρεί ο Γιώργος Λιανός από την παρουσίαση προσωρινά

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό πως η σύντροφος του Γιώργου Λιανού, η Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Αυτός είναι και ο λόγος, φυσικά, που ο παρουσιαστής θα απουσιάζει στα επόμενα επεισόδια του Survivor.

Survivor 4 Ατζούν Ιλιτζαλί

Πριν από ένα μήνα περίπου που εμφανίστηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο ελληνικό Survivor ανακοινώθηκε πως για κάποιο διάστημα ο Γιώργος Λιανός θα απουσιάζει και θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός. Τότε ο παρουσιαστής είχε αναφέρει πως θα λείπει για να δει τα παιδιά του, μη λέγοντας τίποτα για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας.

Γνωρίζουμε πως ο Γιώργος Λιανός θα απουσιάζει για μια εβδομάδα από το Survivor!

Να τονίσουμε πως τα συμβούλια έχουν γυριστεί κανονικά όλα, εκτός από εκείνο της αποχώρησης, αφού πρώτα πρέπει να γίνει η live ψηφοφορία του κοινού! Εκεί δεν θα δούμε τον Ατζούν αφού με κάποιον τρόπο ο Γιώργος Λιανός θα συνδεθεί από την Ελλάδα και θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα της αποχώρησης, με το συμβούλιο στην ουσία να κρατάει ελάχιστα λεπτά.

Όσον αφορά τα αγωνίσματα, γι' αυτή την εβδομάδα έχουν γυριστεί όλα! Είναι γνωστό πως είμαστε πολλές εβδομάδες πίσω εμείς με αυτά που βλέπουμε στους δέκτες μας... Όσον αφορά αυτά που δεν έχουν γυριστεί ακόμα θα κάνει σπικάζ ο ίδιος από την Ελλάδα και απλά ο Ατζούν θα δώσει το παρόν την ώρα του αγωνίσματος, αλλά όχι στην περιγραφή τους!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο Instagram για περισσότερα Survivor spoils!