Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Ο Τζέιμς πήρε την ατομική ασυλία

Είπε ότι θα ψηφίσει αγωνιστικά

Survivor 4: Ο Τζέιμς πήρε την ατομική ασυλία
Survivor 02.03.2021 00:28
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Τζέιμς Καφετζής δεν είχε κρύψει κατά πόσο ήθελε την ατομική ασυλία στο Survivor, με τον ίδιο να καταφέρνει να νικήσει τους συμπαίκτες του και τον Σάκη Κατσούλη, έχοντας τη δυνατότητα να υποδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Ροδίτης διοργανωτής boat party είχε πει εξαρχής πόσο σπουδαία είναι για τον εαυτό του η ατομική ασυλία, καθώς είχε επισημάνει πως θέλει να διώξει από το ριάλιτι τον Κρις Σταμούλη, μετά και από τις τελευταίες εντάσεις που δημιουργήθηκαν με το φαγητό, κάτι που ενδεχομένως θα έχει τη δυνατότητα να κάνει.

Survivor Μπλε Τζέιμς

Ο Τζέιμς, λοιπόν, νίκησε άπαντες, με τελευταίο τον Σάκη Κατσούλη, παραλαμβάνοντας το τοτέμ από τον Γιώργο Λιανό κι έχοντας την εξουσία στα χέρια του, όπως και την… ησυχία, ότι αυτή την εβδομάδα δεν κινδυνεύει.

Η νίκη της ατομικής ασυλίας από τον Τζέιμς στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Καλίδης, Μαριαλένα και Άννα Μαρία απομακρύνονται από τον Τζέιμς

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε για ακόμα μια φορά τις ισορροπίες να διαταράσσονται ειδικά στην Μπλε ομάδα. Η κίνηση του Τζέιμς να πάρει πρωτοβουλία και να προτείνει στον Κρις και τον Αλέξη να ενώσουν ξανά τις προμήθειες έφερε αντιδράσεις στην υποομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλίδης απευθείας συγκέντρωσε τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία εξαρχής είχε ταχθεί στο πλευρό του Τζέιμς, και τους εξέφρασε πως ο Τζέιμς ουσιαστικά ήταν σα να τους πρόδωσε για να βγει αυτός καλός, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως έχει ηγετικές τάσεις.

Survivor  Τζέιμς

Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, ενδέχεται να δούμε την Μπλε ομάδα να καταρρέει εντελώς! Η αρχή θα γίνει στο χθεσινό επεισόδιο με την Άννα Μαρία να απομακρύνεται σιγά σιγά από την υποομάδα της που δεν θα την προστατεύσει από τις κατηγορίες της Χριστίνας.

Δεν θα μας παραξενέψει αν στο μέλλον δούμε η Μπλε ομάδα να σπάει σε τρεις υποομάδες, στου Αλέξη και του Τζέιμς και στη νέα που θα περιλαμβάνεται από την Άννα Μαρία, την Μαριαλένα και σίγουρα τον Πάνο Καλίδη.

Ποιο χάλια τα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν σε αυτή την πλευρά του νησιού! Όχι τίποτα άλλο αλλά όλο αυτό τους επηρεάζει και στα αγωνίσματα και χάνουν τον ένα στίβο μάχης μετά τον άλλον (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 1/3).

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Βέλλη: «Ήθελα να με στηρίξουν οι φίλοι μου, το έχω κάνει πολλές φορές για τον Νίκο»

Survivor 4: Τα έβαλε όλη η ομάδα με τη Βέλλη - «Δεν έχω όρεξη να κάνω ριάλιτι τώρα»

Share