Survivor 4 trailer 1/3: Σε άσχημη κατάσταση η Άννα Μαρία: "Το έχω κάνει πολλές φορές για τον Νίκο, με πείραξε"

Κόκκινοι και Μπλε επιτίθενται στον Τζέιμς - "Τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 1/3: Σε άσχημη κατάσταση η Άννα Μαρία:

Όσο περνάνε οι ημέρες τόσο βλέπουμε πως τόσο η Μπλε όσο και η Κόκκινη ομάδα αρχίζουν να... αποσυντίθεται! Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε μια προσπάθεια του Τζέιμς (για τους δικούς του σκοπούς) να ενώσει πάλι τις δυο υποομάδες προτείνοντας σε Αλέξη και Κρις να μαγειρεύουν πάλι όλοι μαζί, αλλά όχι απλά δεν τους έπεισε... αλλά σήμερα 1/3 φαίνεται πως θα χάσει και την Άννα Μαρία από την δική του υποομάδα!

Δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά πριν από λίγο καιρό η Ελευθερία Ελευθερίου είχε κατηγορήσει την Άννα Μαρία μπροστά σε όλους πως στους "φίλους της", δηλαδή στην υποομάδα του Τζέιμς, όταν σέρβιρε φαγητό έβαζε μεγαλύτερη ποσότητα, κάτι που η Άννα Μαρία αρνήθηκε κατηγορηματικά. Στο χθεσινό, όμως, επεισόδιο η νέα παίκτρια, η Χριστίνα Κεφαλά, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της γνωστής τραγουδίστριας αφού το συζήτησε μαζί της και της αποκάλυψε πως το παρατήρησε και η ίδια.

Survivor 4 trailer 1/3

Σήμερα 1/3, λοιπόν, θα δούμε να γίνεται μια συζήτηση στην καλύβα των Μπλε όσον αφορά αυτό το θέμα, μια συζήτηση που πολύ θα πληγώσει την Άννα Μαρία γιατί δεν θα την υπερασπιστεί κανείς από τους "φίλους" της και θα αφήσουν να εννοηθεί ότι μπορεί και να συμβαίνει όντως.

Στο συμβούλιο του νησιού, δε, θα παρακολουθήσουμε μια απίστευτη επίθεση τόσο από την Μπλε ομάδα όσο όμως κι από την Κόκκινη, στον Τζέιμς Καφετζή. Θα τον χαρακτηρίσουν ειρωνικά πρίγκιπα, βασιλιά και οι ισορροπίες θα αλλάξουν για ακόμα μια φορά!

Όσον αφορά τον στίβο μάχης, σήμερα και οι δυο ομάδες θα παλέψουν σκληρά γιατί πρόκειται για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, έναν από τους πιο σημαντικούς, αφού ούτε οι Μπλε ούτε οι Κόκκινοι θέλουν να χάσουν κάποιον παίκτη κι ας γίνονται όσα γίνονται.

Ο στίβος θέλει ταχύτητα, αντοχή, δύναμη και όλα φυσικά θα κριθούν στον στόχο! Στο trailer που θα δείτε παρακάτω φαίνεται πως η Κόκκινη ομάδα πανηγυρίζει περισσότερο και όπως ήδη γνωρίζουμε μια από τις ασυλίες θα την κερδίσουν σίγουρα αυτοί. Λέτε να είναι η σημερινή; Σας αποκαλύψαμε εδώ πριν από λίγα λεπτά!

Δείτε το σημερινό 1/3 trailer του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!