Survivor 4 - Τζέιμς: «Αλέξη και Κρις μπορούμε να κάνουμε πάλι τις προμήθειες ένα»

Οι μπλε... ξανά ενώνονται;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Τζέιμς: «Αλέξη και Κρις μπορούμε να κάνουμε πάλι τις προμήθειες ένα»

Τα ίσια ανάποδα ήρθαν σήμερα στο επεισόδιο του Survivor αφού όπως είδαμε, ο Τζέιμς ζήτησε από τον Αλέξη Παππά και τον Κρις να γίνουν οι προμήθειες ένα ξανά.

Είδαμε λοιπόν τις δύο υπο-ομάδες να συζητούν το ενδεχόμενο να ξανά ενωθούν, ωστόσο αυτό δεν βρήκε κατευθείαν σύμφωνο τον Αλέξη Παππά.

Ο παίκτης όπως είπε θα το σκεφτεί και μετά το σημερινό αγώνισμα θα αποφασίσει μαζί με τον Κρις αν θα ενώσουν τις προμήθειες τους. Αυτό όπως φαίνεται ίσως φέρει συγκρούσεις αφού η ομάδα είχε δείξει πως δεν θέλει να ξαναφάει μαζί.

Η νέα συμφωνία των Μπλε για το φαγητό

Η απάντηση των Κρις και Αλέξη

Survivor 4 Spoiler (28/2): Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Με ένα νέο επεισόδιο Survivor 4 ξεκινάει απόψε (28/2) η εβδομάδα. Ο αγώνας επάθλου παθιάζει για ακόμα μία φορά του διαγωνιζόμενους και όπως πάντα, έτσι και σήμερα, το Youweekly.gr σας έχει το spoiler για την ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια.

Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, οι Κόκκινοι δηλώνουν πιο έτοιμοι από ποτέ να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους αφού πλέον, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι, δεν ξεκινάνε από το -2 αλλά από το 0-0.

Στο αποψινό επεισόδιο επίσης αναμένεται να μπει στο παιχνίδι η τελευταία νέα παίκτρια για φέτος, η οποία είναι η Ελένη Χαμπέρη. Η γυμνάστρια θα μπει στους Κόκκινους και όχι στους Μπλε που είχε ακουστεί αρχικά μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου.

Από τη μεριά τους οι Μπλε έχουν πάρει τα πάνω τους τις τελευταίες μέρες, αν εξαιρέσει κανείς βέβαια τους καυγάδες που υπάρχουν στην ομάδα λόγω της τριάδας Παππά - Σταμούλη - Ελευθερίου και τα σχόλια που ακούγονται για τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες χρειάζονται το έπαθλο σήμερα καθώς υπάρχει μεγάλη εξάντληση. Οι περισσότεροι βρίσκονται ήδη δύο μήνες στο παιχνίδι και σιγά σιγά οι δυνάμεις τους αρχίζουν να τους εγκαταλείπουν. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε η παραγωγή αποφάσισε να φέρει και ένα νέο έπαθλο στο προσκήνιο το οποίο έχει να κάνει με την άνεση των παικτών.

Επιστρέψαμε στις κλασικές και αγαπημένες ημέρες των spoils λοιπόν! Είχαμε υποσχεθεί πως πλέον θα σας δίνουμε μόνο το σίγουρο αποτέλεσμα για να μην μπερδεύεστε αλλά μας ρωτάτε επίμονα τι λένε οι πρώτες πληροφορίες οπότε θα σας δώσουμε από τώρα τους Κόκκινους κι αν αλλάξει κάτι εδώ είμαστε να τα ξανά πούμε.

UPDATE!

Κόκκινοι σήμερα!