Survivor 4 trailer 2/3: Αλέξης και Κρις τα παρατάνε επίτηδες! Ανακοινώνουν πως δεν θα παίξουν στο σημερινό αγώνισμα

"Αυτή η υποτίμησή τους στο άτομό μου δεν θα τους βγει σε καλό"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 2/3: Αλέξης και Κρις τα παρατάνε επίτηδες! Ανακοινώνουν πως δεν θα παίξουν στο σημερινό αγώνισμα

Μέρα με την μέρα η Μπλε ομάδα διαλύεται με αποτέλεσμα η Κόκκινη να γίνεται όλο και πιο ισχυρή και να κάνει νίκες την μία μετά την άλλη, όπως έγινε κι εχθές, στον πρώτο αγώνα ασυλίας, που πολύ σωστά σας είπε πρώτο νωρίς την Δευτέρα το Youweekly.gr! Σήμερα 2/3, ξημέρωσε μια νέα μέρα στο Survivor, πάλι όχι τόσο καλή για τους Μπλε...

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Άννα Μαρία Βέλλη να καταρρέει και να χάνει την εμπιστοσύνη στην ομάδα της, είδαμε τον Αλέξη και τον Κρις να στήνουν στην γωνία τον Τζέιμς - που κέρδισε την ατομική ασυλία - στο συμβούλιο του νησιού αλλά και άτομα από την κόκκινη ομάδα να τον κατηγορούν για στρατηγική.

urvivor 4 trailer 2/3

Πολλά τα δεινά για να τα αντέξει η Μπλε μεριά! Έχουμε πει το Survivor είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης κι αν δεν έχεις ψυχολογία παιδιά, νίκη μην περιμένεις... Τέλος πάντων! Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τους Μπλε σε πλήρη διάλυση!

Ο Αλέξης και ο Κρις - που βγήκε προτεινόμενος για αποχώρηση από την ομάδα του στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού - παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και πάνε να διαλύσουν εντελώς τους συμπαίκτες τους! Λίγο πριν τον σημερινό αγώνα ασυλίας ανακοινώνουν στον Λιανό και σε όλους πως αποφάσισαν να μην αγωνιστούν! Να σημειωθεί κάπου εδώ πως κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό, μόνο, όμως για τρεις φορές.

Ο Αλέξης και ο Κρις, λοιπόν, αποχωρούν από το σημερινό αγώνισμα γιατί θέλουν να δείξουν με λίγα λόγια στους συμπαίκτες τους πως.. αν θέλουν νίκες οι Μπλε πρέπει να τους κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι!

Και κάτι μου λέει πως το μήνυμα που θέλουν να περάσουν, θα το περάσουν...

Δείτε το σημερινό 2/3 trailer του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!