Survivor 4: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κρις Σταμούλης

Αυτή τη φορά ψηφίστηκε για αγωνιστικούς λόγους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κρις Σταμούλης

Όταν ο Τζέιμς Καφετζής θέλει κάτι, τότε αυτό γίνεται, με τον ίδιο να τονίζει ακόμη και πριν από την ατομική ασυλία, ότι θέλει να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, κάτι που έγινε πραγματικότητα.

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας από τους «Κόκκινους» και ήταν αναμενόμενο η συζήτηση στο συμβούλιο του νησιού να συγκεντρωθεί σε εκείνους, με την κουβέντα να παίρνει «φωτιά» ειδικά με τη στάση του Τζέιμς προς τους συμπαίκτες του.

Survivor 4 Κρις υποψήφιος

Ο στόχος του, πάντως, επετεύχθη έστω και για μία ψήφο διαφορά, με τον Κρις να παίρνει πέντε έναντι τεσσάρων του Πάνου Καλίδη και δύο της Χριστίνας Κεφαλά, τιθέμενος στην κρίση του κοινού.

Η ψηφοφορία στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Κρίς και ο Αλέξης ζήτησαν 10% παραπάνω φαγητό για να ενώσουμε τις προμήθειες»

Πραγματική «μάχη» συμβαίνει στην μπλε ομάδα για το φαγητό και τις προμήθειες στο Survivor, με τη μεγάλη υποομάδα να ζητά από τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να γυρίσουν στο σύνολο, αλλά εκείνους να τους εκβιάζουν.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας τις δύο ομάδες, ζητώντας να μάθει τα νέα από τις δύο παραλίες, με τους ομηρικούς καβγάδες να συνεχίζονται στην «μπλε» και τους δύο παίκτες να έχουν στοχοποιηθεί για ακόμη μια φορά.

Survivor 4  Κρις Αλέξης

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τους Αλέξη και Κρις να επιστρέψουν στο κοινό μαγείρεμα των προμηθειών, αλλά εκείνοι ζήτησαν 10% παραπάνω από αυτές για δύο εβδομάδες, αναπληρώνοντας το διάστημα, που τους είχαν στερηθεί.

«Ε τι, τσάμπα θα γυρνούσαμε;», απάντησε ο Κρις και η κάμερα τον έπιασε, με αποτέλεσμα τα λόγια του Αλέξη να αποδειχθούν μη αληθινά, καθώς θέλησε να… τα μαζέψει λέγοντας, ότι το μόνο που ήθελαν ήταν μια συγγνώμη από τον Τζέιμς, που αποφασίζει για όλα και κάνει τον αρχηγό.