Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βαλέρια Χοψονίδου - αποκλειστικό: "Πριν μπω στο Survivor η μητέρα μου νόσησε από κορωνοϊό"

"Πιέστηκα πολύ, στο παιχνίδι είχα συνέχεια το μυαλό μου εκεί"

Βαλέρια Χοψονίδου - αποκλειστικό:
Survivor 03.03.2021 08:14
Από Youweekly Team

Μεσογειακή ομορφιά και σπάνια γοητεία, μιλώντας μαζί της μπορείς να ξεχάσεις πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος. Γυρνώντας από το Survivor η Βαλέρια Χοψονίδου μιλά για όσα έζησε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για τις αντιπαραθέσεις που δεν είδαμε, για τη φορά που έφτασε κοντά στον γάμο και για το... τρολάρισμα από την αδερφή της και Σταρ Ελλάς 2006 Ολυμπία Χοψονίδου.

Ένα σπίτι με τέσσερα παιδιά, φασαρία σκανταλιές και πολύ παιχνίδι. Από τότε βέβαια η αδερφή της έβρισκε τρόπους για να συγυρίζουν όλοι μαζί... χωρίς αντιρρήσεις. Η Βαλέρια μάς ταξιδεύει σε εκείνα τα χρόνια και μας αποκαλύπτει το εν λόγω «κόλπο» που θυμάται ακόμα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη, Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Styling: Ilias Wia, Make-up/Μαλλιά: Στέλλα Δροσουλάκη

Οι αποκαλύψεις της Βαλέριας Χοψονίδου

Βαλέρια Χοψονίδου Survivor

Τι παιδί ήσουν;

Άτακτη πολύ. Συνέχεια έκανα ζημιές και κάθε εβδομάδα με πήγαιναν στο νοσοκομείο να κάνω ράμματα επειδή χτυπούσα διαρκώς. Είμαστε τέσσερα αδέλφια και εγώ ήμουν η πιο ζωηρή από όλους!

Ποιες ήταν οι σχέσεις σου με τους άλλους τρεις;

Ως παιδιά μαλώναμε, ωστόσο η αδελφή μου και ο μεγάλος μου αδελφός μάς προστάτευαν και μας πρόσεχαν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι παίζαμε και στο τέλος η αδελφή μου έβαζε μουσική και μας έλεγε: «Μέχρι να τελειώσει αυτό το τραγούδι, θα πρέπει να έχετε συγυρίσει όλο το σπίτι!». Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν ήταν παιχνίδι, το έκανε για άλλους λόγους. (γέλια)

Ανάμεσα σε σένα και στην Ολυμπία, ποια είχε τις περισσότερες κατακτήσεις στο σχολείο;

Σίγουρα η αδελφή μου. Εγώ ήμουν τελείως αγοροκόριτσο και δεν τους έβγαινε καθόλου. Το πρώτο μου καρδιοχτύπι το είχα στο Γυμνάσιο, ήταν ένας συμμαθητής μου.

Σοβαρούς τραυματισμούς είχες ποτέ στη ζωή σου;

Στα 18 μου ήθελα να μάθω να οδηγώ μηχανή μόνη μου, μαζί με έναν φίλο μου. Εκεί που προσπαθούσα να μάθω τα βασικά, έπεσα με το μηχανάκι και από το άγχος δεν άφηνα το γκάζι. Τριβόμουν στο χαλίκι. Έμεινα δύο μήνες στο κρεβάτι. Ευτυχώς δεν είχα χτυπήσει σοβαρά, τα περισσότερα ήταν εξωτερικά τραύματα, όμως είχα πάθει μεγάλη ζημιά στο πρόσωπο και φοβόμουν μη μου μείνουν σημάδια - έχουν μείνει ελάχιστα.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς σου όταν ανακάλυψαν τι είχες κάνει;

Είχαν πάρει τη μητέρα μου τηλέφωνο και της είχαν πει ότι είχα πρόβλημα με το στομάχι μου για να μην τρομάξει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχε έρθει στο νοσοκομείο μαζί με την αδελφή μου, μόλις είχα κάνει ράμματα. Στο πρόσωπό μου δεν φαινόταν δέρμα, όλη η αριστερή μου πλευρά είχε καεί σχεδόν. Μόλις με είδε η μητέρα μου στο καροτσάκι ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει, σοκαρίστηκε.

Ξανακαβάλησες μηχανή από τότε;

Ποτέ. Ούτε ανεβαίνω σε μηχανές φίλων. Μέχρι τώρα μου έχει μείνει ψυχολογικό και φοβάμαι πάρα πολύ. Όχι μόνο για μένα αλλά και για δικούς μου ανθρώπους.

Ακούμε για τρίτο lockdown, για κρούσματα και θανάτους... Σε έχει επηρεάσει ψυχολογικά αυτή η κατάσταση;

Πολύ, είναι κάτι που με στενοχωρεί. Επίσης, η μητέρα μου πέρασε πολύ άσχημα τον κορονοϊό για περίπου 20 μέρες. Συνήλθε λίγο πριν μπω στο παιχνίδι. Έλεγε πως δεν φοβάται, αλλά τότε συνειδητοποίησε και η ίδια πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Πιέστηκα πολύ και δεν σου κρύβω πως στο Survivor είχα συνέχεια το μυαλό μου εκεί. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το τελευταίο βράδυ πριν μας πάρουν τα κινητά, που έλεγα στους γονείς μου: «Να προσέχετε πολύ, φοβάμαι μήπως συμβεί κάτι όσο είμαι στο παιχνίδι». Φοβηθήκαμε πολύ. Ευτυχώς τώρα είναι μια χαρά.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή της!

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα*

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βαλέρια Χοψονίδου για Survivor 4: "Και να μπορούσες να φλερτάρεις, δεν σου περνάει από το μυαλό"

Βαλέρια Χοψονίδου: «Έπαιρνα αντιβιώσεις, φάρμακα, έφτανα στο συμβούλιο και έλεγα θα κοιμηθώ»

Share