Survivor 4 - Κομμώτρια Αλέξη Παππά: «Βάφει τα μαλλιά του γιατί έχει 80% λευκά και είναι μικρός»

«Κάνουμε ημιμόνιμες βαφές, οπότε έχει ξεθωριάσει όλο το χρώμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κομμώτρια Αλέξη Παππά: «Βάφει τα μαλλιά του γιατί έχει 80% λευκά και είναι μικρός»

Στο επίκεντρο του σχολιασμού είχε έρθει ο Αλέξης Παππάς όταν στις πρώτες εβδομάδες στο Survivor 4, είχε ξεκινήσει το μαλλί του να ξεβάφει και από μαύρο να γίνεται κίτρινο και στη συνέχεια λευκό. Η κομμώτρια του λοιπόν, έδωσε την απάντηση.

Η Άννα Ζαφειράτη Σκούρτη, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Ευτυχείτε και αποκάλυψε πως ο ηθοποιός βάφει τα μαλλιά του γιατί έχει κατά 80% λευκές τρίχες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τα έχει μαύρα λόγω της δουλειάς του, ενώ είναι μικρός ηλικιακά για να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Όπως επίσης ανέφερε, πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο ήταν προβληματισμένος για το γεγονός ότι μπορεί να ξεβάψουν αλλά δεν τον ένοιαξε τόσο ότι θα υπάρχει διαφορά. Δείτε πόσο έχει αλλάξει μέχρι σήμερα.

Ποιος είναι ο Αλέξης Παπάς του Survivor 4

είναι 35 χρόνων, ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ηπειρο σε νηπιακή ηλικία, τέλειωσε ηλεκτρολόγος – ψυκτικός σε νυχτερινό σχολείο, αλλά έκανε «στροφή» στην καριέρα του, μετά από παρότρυνση της τότε κοπέλας του, η οποία τον έπεισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Survivor 4 Αλέξης Παππάς

Και προφανώς είχε δίκιο, αφού έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μεγάλα brands, όπως Guess, Davidoff, Mont Blanc και Diesel. Μάλιστα ο γοητευτικός Αλέξης Παππάς έχει «δανείσει» το σώμα του και στον Αντόνιο Μπαντέρας για να το χρησιμοποιήσει στην διαφήμιση που έκανε για το καινούργιο του άρωμα, έχει ποζάρει σε δεκάδες καμπάνιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει φωτογραφηθεί από διάσημους φωτογράφους ξένων περιοδικών.

Τα πρώτα του όμως βήματα στην υποκριτική έγιναν στη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια». Ακολούθησε η συνεργασία του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Κάνε Παζάρι και και μετά στις «8 λέξεις». Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως τα «Δίδυμα Φεγγάρια» προέκυψαν ύστερα από τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ «Για σένα» της Άννας Βίσση.