Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: Πως ήταν πριν και... πως έγινε τώρα

Άλλον άνθρωπο... τον λες...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: Πως ήταν πριν και... πως έγινε τώρα

Ο Αλέξης Παππάς, είναι ένας από τους παίκτες του Survivor 4 που ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στα social media και γενικά στις εκπομπές, λόγω της συμπεριφοράς του προς τους συμπαίκτες του, αλλά και προς του αντιπάλους του.

Μάλιστα, είναι και ένας από τους παίκτες που εμφανισιακά έχουν αλλάξει τρομερά από την πρώτη ημέρα μέσα στο παιχνίδι, μέχρι και σήμερα.

Αρχικά όπως είναι λογικό έχει χάσει πολλά κιλά. Επίσης, λόγω του ήλιου έχει ανοίξει το χρώμα των μαλλιών του τόσο πολύ, που από μαυρομάλλης, έχει γίνει... ξανθός. Ενώ και στο πρόσωπο η αλλαγή είναι μεγάλη, καθώς η διαβίωση είναι δύσκολη και δεν τρέφονται οι παίκτες σωστά.

Αλέξης Παππάς Survivor 4

Survivor 4 εμφάνιση Αλέξη Παππά

Survivor 4: «Καλά πόσο τσίρκο είναι αυτός ο Αλέξης Παππάς;»

To Τwitter, για ακόμα ένα βράδυ, σχολίασε το δρώμενα στο Survivor 4 και μάλιστα αυτό που τους έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η συμπεριφορά του Αλέξη Παππά.

Για unfair play έκανε λόγο ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, στο οποίο παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Οι χρήστες του διαδικτύου πανηγύρισαν τη νίκη των «Κόκκινων», δεν άφησαν όμως ασχολίαστη την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αλέξη Παππά προς τους αντιπάλους του. Τι έκανε;

Μόλις αντιλήφθηκε πως η ομάδα του κινδυνεύει να χαλάσει το σερί της, ξεκίνησε να βγάζει κραυγές προκειμένου να αποσυντονίσει τον αντίπαλο, που προσπαθούσε να βρει στόχο, δίνοντάς του την αίσθηση πως ο παίκτης της μπλε ομάδας προηγείται.

Η κίνησή του σχολιάστηκε ιδιαιτέρως αρνητικά, τόσο από τους αντιπάλους και το τηλεοπτικό κοινό όσο και από τους ίδιους του τους συμπαίκτες.

αλέξης παππάς τουιτερ αλέξης παππάς

Survivor 4: Στα μαχαίρια ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης - Έφεραν τα πάνω - κάτω στο συμβούλιο

Χαμός επικρατεί και στο αποψινό συμβούλιο του Survivor 4, με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη να ανταλλάσσουν ξανά τα καρφιά τους.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στο μοντέλο και ηθοποιό των «Μπλε» προκειμένου να μιλήσει για τη σημερινή ήττα της ομάδας του, με τον Αλέξη να μην προλαβαίνει καλά καλά να ξεκινήσει, καθώς ο Τριαντάφυλλος για ακόμη μια φορά τον διέκοψε.

Ο τραγουδιστής της παρέας πολλές φορές ξεσπά όταν νιώθει ότι αδικείται και ο τωρινός λόγος που τον έκανε να εκνευριστεί ήταν γιατί δεν αναγνωρίζει ούτε ο Αλέξης ούτε κανένας άλλος των «Μπλε» την εξέλιξη των «Κόκκινων».

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος για χιλιοστή φορά δήλωσε πόσο δεμένοι και αγαπημένοι είναι, με την Άννα Μαρία να πετάγεται και να λέει πως της θυμίζει σαν κάτι ζευγαράκια που συνεχώς θέλουν να επιβεβαιώσουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Οι δύο άντρες ωστόσο αρπάχτηκαν και στο χθεσινό συμβούλιο!