Survivor 4: Τραυματίστηκε ο Τριαντάφυλλος

Βγήκε εκτός αγώνα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Τραυματίστηκε ο Τριαντάφυλλος

Άπαντες «πάγωσαν» στη διάρκεια του αγωνίσματος επικοινωνίας και φαγητού στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να τραυματίζεται και να διακομίζεται άμεσα στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός τραγουδιστής που νωρίτερα έκανε μια διασκευή σε γνωστό τραγούδι ήταν έτοιμος για ακόμη μια «τιτανομαχία» με τον Πάνο Καλίδη, με τους δύο να μπαίνουν στην αρένα με το σκορ στο 5-3 υπέρ της μπλε ομάδας. Σε κάποια στιγμή, όμως, ο «Ντάφι» χτύπησε το κεφάλι του σε ένα εμπόδιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο αγώνας να σταματήσει.

Ο Τριαντάφυλλος δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες, έχοντας πλήρως τις αισθήσεις του μεν, αλλά μεταβαίνοντας άμεσα στην κλινική, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του. Τον πόντο, πάντως, πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς, που τον αντικατέστησε και μείωσε σε 5-4.

Ο τραυματισμός του Τριαντάφυλλου

Survivor 4 - Φίλος Τριαντάφυλλου: «Του αρέσει η ίντριγκα, να τους μπερδεύει λίγο»

Οι φίλοι του Τριαντάφυλλου μίλησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων ανέφεραν πως ο παίκτης του Survivor αγαπάει την ίντριγκα και πολλές φορές προσπαθεί να ανακατέψει λίγο την τράπουλα.

Όπως εξήγησαν λοιπόν, ο τραγουδιστής είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη διπλωματία και έχει τον τρόπο του στις ανθρώπινες σχέσεις, κάτι που φαίνεται άλλωστε και στη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και στις δηλώσεις που έκανε ο κολλητός του λίγο μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

«O Τριαντάφυλλος επειδή πάντα λέει την αλήθεια, έρχεται συχνά σε σύγκρουση και του αρέσει και λίγο η ίντριγκα. Του αρέσει να μπερδεύει λίγο, όχι με την κακή έννοια», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Μάνης.