Survivor 4 - καταγγελία: "Δεν μπορούσαμε να ψηφίσουμε τον Κρις για να μείνει στο παιχνίδι"

Τι απαντάει ο ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - καταγγελία:

Μετά την χθεσινή ψηφοφορία που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης από το Survivor, το fan club αυτού στο instagram έκανε μια ανάρτηση στην οποία αποκάλυψε πως δέχτηκε πολλά μηνύματα που έλεγαν πως δεν μπορούσαν να ψηφίσουν τον Κρις για να μείνει, ενώ όταν ψήφιζαν τον Αλέξη Παππά η ψήφος τους μετρούσε κανονικά.

Η απάντηση του ΣΚΑΙ στις κατηγορίες για την ψηφοφορία του Survivor

Στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης δόθηκε η απάντηση του ΣΚΑΙ μέσω της δημοσιογράφου, Έλενας Πολυκάρπου, η οποία υποστήριξε πως ιθύνοντες του σταθμού της είπαν πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Ανεπίσημα στοιχεία της ψηφοφορίας

Ήταν μια από τις πιο αγωνιώδης αποχωρήσεις στο Survivor αφού η διαφορά στις ψήφους ήταν ελάχιστη, όχι μόνο ανάμεσα στους δύο αλλά και στους τρεις! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η διαφορά του Κρις από τον δεύτερο ήταν περίπου 10 ψήφοι, ενώ εκείνος που βρέθηκε στη πρώτη θέση δεν το έκανε εύκολα αφού έκλεισε λίγο παραπάνω και περίπου 100 ψήφους μακριά!

Χαρακτηριστικό είναι πως κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας από την τελευταία θέση και την... αποχώρηση περάσανε και οι τρεις και απλά η μπίλια έκατσε στον Κρις Σταμούλη! Κοντά στην αποχώρηση έφτασε και ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλίδης!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr