Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Αποχώρησε ο Κρις Σταμούλης

Αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο

Survivor 4: Αποχώρησε ο Κρις Σταμούλης
Survivor 04.03.2021 01:53
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Μετά από ένα ανατρεπτικό επεισόδιο με τσακωμούς και εντάσεις έφτασε το συμβούλιο του νησιού στο οποίος οι Μπλε αποχαιρέτησαν τον Κρις Σταμούλη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Κρις, ήταν ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλίδης, μάλιστα για τον τελευταίο ήρθαν πολλές αντιδράσεις κατά του Τζέιμς που τον υπέδειξε.

Τελικά, ο τραγουδιστής κατάφερε όντως να επικρατήσεις και να βγάλει εκτός τον δικηγόρο, αφήνοντας έτσι πίσω τον Αλέξη Παππά με τον οποίο είχαν φτιάξει μια ομάδα οι δυο τους.

Η αποχώρηση του Κρις Σταμούλη

Survivor 4 spoiler: Ψήφισαν τον Κρις Σταμούλη ενώ τελευταίος στατιστικά είναι ο Πάνος Καλίδης

Το χθεσινό 1/3 επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα το συμβούλιο του νησιού ήταν πολύ έντονο, με την Μπλε ομάδα να βρίσκεται στην κόντρα. Όπως είδαμε και σχολιάστηκε πολύ από όλους, ο Τζέιμς Καφετζής γύρισε την "μπιφτέκα" και ενώ είπε πως θα ψηφίζει συνέχεια τον Αλέξη Παππά, δήλωσε πως πλέον θα ψηφίζει καθαρά αγωνιστικά και είπε μπροστά στον Κρις Σταμούλη πως η ψήφος του θα πάει σε αυτόν - όπως και έγινε.

Έτσι λοιπόν, τον ακολούθησαν και άλλοι συμπαίκτες του με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ο "πρίγκιπας" όπως τον λένε πολλοί παίκτες - συμπαίκτες και εδώ έκανε ένα λάθος.

Το Twitter που είναι φανατικό του Survivor 4, έφερε στην δημοσιότητα ένα πίνακα στατιστικών που δείχνει καθαρά ποιος είναι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά που έχει φέρει τις περισσότερες ήττες. Και αυτός δεν είναι ο Κρις Σταμούλης. (Ο οποίος οκ πρέπει να παραδεχτούμε πως έχει πέσει αγωνιστικά).

Ο παίκτης λοιπόν που βρίσκεται στην τελευταία θέση είναι ο Πάνος Καλίδης (Μιλάμε μόνο για τους άνδρες), αυτό σημαίνει πως ή ο Τζέιμς Καφετζής ή δεν βλέπει καλά του αγώνες ή θέλει απεγνωσμένα να διώξει έναν από του δυο παίκτες της υποομάδας και βρήκε μια δικαιολογία.

΄στατιστικά καλίδη - κρις

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Κομμώτρια Αλέξη Παππά: «Βάφει τα μαλλιά του γιατί έχει 80% λευκά και είναι μικρός»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Φάουλ του Τζέιμς που «άδειασε» Αλέξη και Κρις και ζήτησε ανταλλαγή με Ηλία»

Share