Survivor 4 - highlights 1/3: Η τούμπα του Τριαντάφυλλου, τα κλάματα της Βέλλη και η επίθεση στο Τζέιμς

Έγινε το... έλα να δεις στην Μπλε ομάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 1/3: Η τούμπα του Τριαντάφυλλου, τα κλάματα της Βέλλη και η επίθεση στο Τζέιμς

Στο χθεσινό 1/3 επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε μια τούμπα έπος του Τριαντάφυλλου πάνω στην νέα παίκτρια Ελένη Χαμπέρη, τα κλάματα της Βέλλη μετά από ένα τσακωμό, αλλά και την επίθεση στο Τζέιμς στο συμβούλιο του νησιού.

Αναλυτικά τα 1/3 highlights του Survivor 4

Η επική τούμπα του Ντάφυ- Έπεσε πάνω στην Ελένη Χαμπέρη

Το υπέρτατο σκηνικό συνέβη στο Survivor και μας έδειξε για ποιο λόγο πρέπει ο Τριαντάφυλλος να μείνει στο παιχνίδι, με τον ίδιο να ξεβρακώνεται και αμέσως μετά να… πέφτει μόνος του.

Ο «Ντάφι» πραγματοποίησε ένα ακόμη μεγάλο έπος, το οποίο ακολούθησε την επιστροφή της κόκκινης ομάδας από το παιχνίδι ερωτήσεων, για να ξεκουραστεί. Σε κάποια στιγμή, ο τραγουδιστής, που είχε δίπλα του την Ελένη Χαμπέρη η οποία μπήκε μόλις χθες στο παιχνίδι, σηκώθηκε για να πάει να κάνει την ανάγκη του, βγάζοντας τις φόρμες του και μη ενθυμούμενος, ότι η νέα του συμπαίκτρια ήταν δίπλα.

Τριαντάφυλλος τούμπα

Το αποτέλεσμα ήταν να φάει μια… μεγαλοπρεπέστατη τούμπα, για την οποία γελούσαν όλοι μέχρι το πρωί της επόμενης μέρας, σε ένα αδιανόητο περιστατικό. Ο ίδιος εξήγησε το τι συνέβη και η Ελένη παραδέχθηκε, ότι το πρώτο της βράδυ στον Άγιο Δομίνικο ήταν διασκεδαστικό.

Σοφία για Κοψιδά - «Αν διαφωνήσεις μαζί του γίνεσαι το μαύρο πρόβατο»

Επιθετική απέναντι στον Γιώργο Κοψιδά ήταν για ακόμη μια φορά η Σοφία Μαργαρίτη στο επεισόδιο του Survivor 4, με την ίδια να αναφέρει πως κάθε άλλο παρά σαν αρχηγός θα έπρεπε να φέρεται, αφού δεν φέρνει καν νίκες στην ομάδα.

Η μηχανικός αυτοκινήτων είναι έξαλλη με τον τρόπο, που δρα ο συμπαίκτης της στις τάξεις της κόκκινης ομάδας, επισημαίνοντας πως οι αναφορές του στη θετική ενέργεια δε συνδυάζονται με τις πράξεις του, που δείχνουν ξεκάθαρα έναν παίκτη με αρχηγικές τάσεις, που θέλει να καπελώνει τους υπόλοιπους. Άλλωστε δεν πάει πολύς καιρός από τη στιγμή που τον αποκάλεσε «τσοπάνη» για το μαντρί.

Survivor 4 Σοφία Κοψιδάς

Παράλληλα, έκανε νύξη για τις νίκες, που δεν έχει καταφέρει να φέρει τον τελευταίο καιρό, τονίζοντας πως αν θέλει να κάνει τον αρχηγό, πρέπει να το αποδεικνύει κιόλας στα παιχνίδια.

Εκτός αγωνίσματος η Καρολίνα

Σοκ προκλήθηκε στην κόκκινη ομάδα λόγω της Καρολίνας Καλύβα, με την παίκτρια να τίθεται εκτός παιχνιδιού στο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, με εντολή γιατρού και να αποτελεί μια μεγάλη απώλεια στο αγώνισμα ασυλίας.

Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος σε λίγο καιρό θα αντικατασταθεί προσωρινά από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, συγκέντρωσε, όπως πάντα συμβαίνει, τις δύο ομάδες και θέλησε να μάθει τα νέα από τις παραλίες τους και, κάποια στιγμή, στράφηκε στο πλευρό της Καρολίνας, η οποία δεν φαινόταν καλά.

Survivor 4 Καρολίνα

Η ίδια, πράγματι, ενημέρωσε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα ασυλίας, αφού νιώθει ένα σφίξιμο και ο γιατρός της είπε, ότι δεν πρέπει να ρισκάρει περαιτέρω, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός.

Καλίδης: «Ο Κρίς και ο Αλέξης ζήτησαν 10% παραπάνω φαγητό για να ενώσουμε τις προμήθειες»

Πραγματική «μάχη» συμβαίνει στην μπλε ομάδα για το φαγητό και τις προμήθειες στο Survivor, με τη μεγάλη υποομάδα να ζητά από τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να γυρίσουν στο σύνολο, αλλά εκείνους να τους εκβιάζουν.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας τις δύο ομάδες, ζητώντας να μάθει τα νέα από τις δύο παραλίες, με τους ομηρικούς καβγάδες να συνεχίζονται στην «μπλε» και τους δύο παίκτες να έχουν στοχοποιηθεί για ακόμη μια φορά.

Survivor 4  Κρις Αλέξης

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τους Αλέξη και Κρις να επιστρέψουν στο κοινό μαγείρεμα των προμηθειών, αλλά εκείνοι ζήτησαν 10% παραπάνω από αυτές για δύο εβδομάδες, αναπληρώνοντας το διάστημα, που τους είχαν στερηθεί.

«Ε τι, τσάμπα θα γυρνούσαμε;», απάντησε ο Κρις και η κάμερα τον έπιασε, με αποτέλεσμα τα λόγια του Αλέξη να αποδειχθούν μη αληθινά, καθώς θέλησε να… τα μαζέψει λέγοντας, ότι το μόνο που ήθελαν ήταν μια συγγνώμη από τον Τζέιμς, που αποφασίζει για όλα και κάνει τον αρχηγό.

Οι Κόκκινοι πήραν την πρώτη ασυλία

Η μπριζόλα Black Angus από το προηγούμενο έπαθλο φαγητού φαίνεται, ότι «απογείωσε» την κόκκινη ομάδα, η οποία θριάβευσε στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 4 και πάει ως θεατής στο συμβούλιο του νησιού.

Πρόκειται για μια από τις πιο καθαρές νίκες στο φετινό Survivor, αφού οι «Κόκκινοι» είχαν καταφέρει να προηγηθούν με 4-0 και 9-2, δείχνοντας πως το προηγούμενο έπαθλο βοήθησε καθοριστικά στο να έχουν ενέργεια για ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι.

Survivor 4 ασυλία Κόκκινοι

Το τελικό σκορ ήταν, με την ασυλία να έρχεται μετά από καιρό για την ομάδα, και παρά την απουσία της Καρολίνας, αφού την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε κατακτήσει το σχετικό αγώνισμα. Τα νέα, φυσικά, δεν είναι καλά για τους «Μπλε», που θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν τον πρώτο προς αποχώρηση.

Τα έβαλε όλη η ομάδα με τη Βέλλη - «Δεν έχω όρεξη να κάνω ριάλιτι τώρα»

Η Άννα Μαρία Βέλλη μας έχει συνηθίσει σε πολύ έντονες κινήσεις και το έκανε για ακόμη μια φορά στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 4, καθώς μετά την ήττα από την μπλε ομάδα φαίνεται πως έπιασε δουλειά, στοχεύοντας τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη.

Οι «Μπλε» έχασαν με διαφορά από τους «Κόκκινους», δείχνοντας κατώτεροι σε απόδοση σε σύγκριση με τους αντιπάλους τους, με το έπαθλο φαγητού ενδεχομένως να παίζει το δικό του ρόλο. Η Άννα Μαρία, πάντως, βρήκε την ευκαιρία της να αφήσει σπόντες για τους Αλεξη και Κρις, οι οποίοι ήρθαν σε αντιπαράθεση με την ομάδα και πριν το αγώνισμα, όπως κάνει σε κάθε ήττα η ομάδα της, αναφορικά με την απόδοσή τους.

Survivor 4 Βέλλη

Οι δυο τους αντέδρασαν έντονα και την κατηγόρησαν ευθέως, ότι λέει ψέματα, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις στο κοινό, ενώ ακόμη και οι φίλοι της θέλησαν να τη μαζέψουν, με την Χριστίνα Κεφαλά επίσης να τοποθετείται εναντίον της.

Βέλλη: «Ήθελα να με στηρίξουν οι φίλοι μου, το έχω κάνει πολλές φορές για τον Νίκο»

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν για ακόμη μια φορά ερειστική στο Survivor, με την ίδια να επιχειρεί να δημιουργήσει ίντριγκες, αλλά την Χριστίνα Κεφαλά να τη βάζει στη θέση της μετά την νέα της προσπάθεια, με συνέπεια η πρώτη να «ξεσπάσει» σε δάκρυα.

Λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας, η Άννα Μαρία γύρισε προς τους Αλέξη και Κρις, προσπαθώντας να δημιουργήσει υπόνοιες για μειωμένη απόδοση και να προκαλέσει, με αυτό τον τρόπο, νέες αναταράξεις εν όψει του συμβουλίου. Οι συμπαίκτες, όμως, σύσσωμοι αντέδρασαν, σε ένα περιστατικό που η ίδια δεν περίμενε.

Survivor 4 Βέλλη Μπάρτζης

Εκείνη, δε, που τα έβαλε μαζί της ήταν η Χριστίνα, την οποία η Άννα Μαρία προσπάθησε να στοχοποιήσει, αλλά το bullying φαίνεται πως αυτή την φορά… δεν έπιασε. «Προκαλείς καβγάδες και τώρα τα βάζεις μαζί μου, για μην φανείς εσύ κακή», της είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας την τακτική της σε όλο το μεγαλείο της.

Η Άννα Μαρία, από την πλευρά της, δάκρυσε μπροστά στην κάμερα, αναφέροντας πως οι φίλοι της θα έπρεπε να την υποστηρίξουν, όπως έχει κι εκείνη ειδικά με τον Νίκο Μπάρτζη στο παρελθόν.

Ο Τζέιμς πήρε την ατομική ασυλία

Ο Τζέιμς Καφετζής δεν είχε κρύψει κατά πόσο ήθελε την ατομική ασυλία στο Survivor, με τον ίδιο να καταφέρνει να νικήσει τους συμπαίκτες του και τον Σάκη Κατσούλη, έχοντας τη δυνατότητα να υποδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Ροδίτης διοργανωτής boat party είχε πει εξαρχής πόσο σπουδαία είναι για τον εαυτό του η ατομική ασυλία, καθώς είχε επισημάνει πως θέλει να διώξει από το ριάλιτι τον Κρις Σταμούλη, μετά και από τις τελευταίες εντάσεις που δημιουργήθηκαν με το φαγητό, κάτι που ενδεχομένως θα έχει τη δυνατότητα να κάνει.

Survivor Μπλε Τζέιμς

Ο Τζέιμς, λοιπόν, νίκησε άπαντες, με τελευταίο τον Σάκη Κατσούλη, παραλαμβάνοντας το τοτέμ από τον Γιώργο Λιανό κι έχοντας την εξουσία στα χέρια του, όπως και την… ησυχία, ότι αυτή την εβδομάδα δεν κινδυνεύει.

Αλέξης και Κρις "έστησαν στον τοίχο" τον Τζέιμς

Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor φαίνεται πως το κλίμα είναι τεταμένο, με τον Τζέιμς Καφετζή να… στήνεται στον τοίχο από συμπαίκτες και αντιπάλους, ενώ για ακόμα μία φορά ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης βρέθηκαν απέναντί του.

Ο πρώτος, που θέλησε να επιτεθεί στον Τζέιμς, ήταν ο Τριαντάφυλλος, με τον τραγουδιστή να αναφέρει πως «από Καφετζής, έχει γίνει μπιφτεκάς, σουβλατζής και πιτσαδόρος, γυρίζοντας όλα τα φαγητά».

Survivor 4 Τζέιμς Παππάς

Συγκεκριμένα, θέλησε να αντιδράσει στην αναφορά του, ότι θα ψηφίσει με αγωνιστικά και όχι ηθικά κριτήρια, σε αντίθεση με όσα έλεγε για την Ανθή Σαλαγκούδη, όταν την ψήφιζαν οι «Κόκκινοι», καθώς και τη διάθεσή του να ψηφίσει τον Αλέξη Παππά ανεξαρτήτως ηττών, παρόλο που πρότεινε να ενωθούν ξανά οι προμήθειες.

Λίγο αργότερα, το λόγο πήρε ο Αλέξης Παππάς, που ζήτησε το λόγο, για τον οποίο ο Τζέιμς δε θα τον ψηφίσει, με τον Κρις να έρχεται να προσθέσει, ότι αφού δεν έπιασε το χαρτί του διχασμού, που είχε παίξει πριν από καιρό, τώρα παίζει αυτό της ενότητας, ώστε να προσεγγίσει τους νέους παίκτες.

Αναστάτωση στο συμβούλιο με τον Τζειμς - «Λες ότι οι καινούργιοι φταίνε για τις ήττες;»

Ο Τζέιμς Καφετζής αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του συμβουλίου στο Survivor, με τη στάση του να έχει «πυροδοτήσει» αντιδράσεις σε συμπαίκτες και αντιπάλους, που βάλλουν εναντίον του.

Η μπλε ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απώλεια του αγωνίσματος ασυλίας και ο μόνος που δεν κινδυνεύει είναι ο Τζέιμς, ο οποίος πήρε την ατομική ασυλία. Η απόφασή του, όμως, να ψηφίσει αγωνιστικά και να βάλει στην άκρη την ηθική, την οποία είχε επικαλεστεί πολλές φορές, έκανε αρκετούς παίκτες έξαλλους.

Τζέιμς καινούργιοι παίκτες

Λίγο αργότερα και αφού είδε, ότι η αναμενόμενη ψήφος του στον Κρις Σταμούλη φέρνει αυτές τις αντιδράσεις, φρόντισε να στοχοποιήσει τους νέους παίκτες, λέγοντας πως από τη στιγμή, που ήρθαν, οι «Μπλε» άρχισαν να χάνουν. Και σε εκείνο το σημείο, όμως, υπήρξε ένταση, με τον Τζέιμς να προσπαθεί… να τα μαζέψει.

Η Σοφία Μαργαρίτη ανέφερε ότι «η καρέκλα του πρίγκιπα Τζέιμς τρίζει», με τον Τριαντάφυλλο να προσθέτει πως οι παλιοί και ισχυροί παίκτες της μπλε ομάδας έχουν ξενερώσει, που έχει έρθει ο Σάκης Κατσούλης. Ο τελευταίος, μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά, απάντησαν στον Τζέιμς πως έχουν φέρει νίκες και όχι ήττες.

Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κρις Σταμούλης

Όταν ο Τζέιμς Καφετζής θέλει κάτι, τότε αυτό γίνεται, με τον ίδιο να τονίζει ακόμη και πριν από την ατομική ασυλία, ότι θέλει να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη στο επεισόδιο του Survivor, κάτι που έγινε πραγματικότητα.

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας από τους «Κόκκινους» και ήταν αναμενόμενο η συζήτηση στο συμβούλιο του νησιού να συγκεντρωθεί σε εκείνους, με την κουβέντα να παίρνει «φωτιά» ειδικά με τη στάση του Τζέιμς προς τους συμπαίκτες του.

Survivor 4 Κρις υποψήφιος

Ο στόχος του, πάντως, επετεύχθη έστω και για μία ψήφο διαφορά, με τον Κρις να παίρνει πέντε έναντι τεσσάρων του Πάνου Καλίδη και δύο της Χριστίνας Κεφαλά, τιθέμενος στην κρίση του κοινού.