Survivor 4: Επιστρέφει ο Κρις και μπαίνει στους Κόκκινους

Ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε φέρνει την ανατροπή στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Επιστρέφει ο Κρις και μπαίνει στους Κόκκινους

Μια είδηση που ίσως περιπλέξει ξανά τις ισορροπίες στο Survivor, αν ισχύει, ανήγγειλαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης για τον Κρις Σταμούλη, που εμείς είδαμε να αποχωρεί εχθές από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πως ο Κρις Σταμούλης δεν έχει ανοίξει ακόμα το κινητό του, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά καθώς μπορεί την αποχώρηση εμείς να την είδαμε εχθές αλλά το γύρισμα αυτό έχει γίνει μέρες τώρα. Έχουν περάσει, δηλαδή, πάνω από 10 ώρες και ο Κρις δεν έχει δώσει σημάδι ζωής.

Αυτό δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με επιστροφή του στο ριάλιτι και την κόκκινη ομάδα! Ο λόγος; Η οικειοθελής αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη! Σύμφωνα με τους κανονισμούς όταν δεν μπορούν να μπουν νέοι παίκτες (έληξε η προθεσμία στα τέλη Φεβρουαρίου) αν υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση τότε θα πρέπει να επιστρέψει ο τελευταίος παίκτης που έφυγε, εφόσον όμως δεν έχει καμία επαφή με τον έξω κόσμο!

Ο Κρις Σταμούλης δεν έχει ανοίξει ακόμα το κινητό του και αυτό φουντώνει τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει σε ομάδα... έκπληξη αφού η Σοφία που αποχώρησε άνηκε σ' αυτή την ομάδα! Μια εξέλιξη που η αλήθεια είναι πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

"Δεν μπορούσαμε να ψηφίσουμε τον Κρις για να μείνει στο παιχνίδι"

Μετά την χθεσινή ψηφοφορία που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης από το Survivor, το fan club αυτού στο instagram έκανε μια ανάρτηση στην οποία αποκάλυψε πως δέχτηκε πολλά μηνύματα που έλεγαν πως δεν μπορούσαν να ψηφίσουν τον Κρις για να μείνει, ενώ όταν ψήφιζαν τον Αλέξη Παππά η ψήφος τους μετρούσε κανονικά.

Στην ίδια εκπομπή, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης δόθηκε η απάντηση του ΣΚΑΙ μέσω της δημοσιογράφου, Έλενας Πολυκάρπου, η οποία υποστήριξε πως ιθύνοντες του σταθμού της είπαν πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.