Ηλίας Μπόγδανος: Η σύντροφός του έσβησε τούρτα spiderman - Το συγκινητικό κείμενό της

" Ένα χρόνο πριν ευχήθηκα για όσα έχω σήμερα και σήμερα λοιπόν θα ευχηθώ για όλα όσα θέλω να γίνω"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ηλίας Μπόγδανος: Η σύντροφός του έσβησε τούρτα spiderman - Το συγκινητικό κείμενό της

Την Τρίτη 2 Μαρτίου η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου - δείτε εδώ το βιογραφικό της - είχε τα γενέθλιά της,

Ο Ηλίας Μπόγδανος εισέβαλε πριν από μερικές εβδομάδες στο Survivor και έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές. Μάλιστα πολλές φορές έχει σχολιαστεί το γεγονός πως πανηγυρίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ενώ η ομάδα του τον φωνάζει «Spiderman».

Όσο βρίσκεται στο Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος έχει εκφράσει ότι ένα από τα πρόσωπα που του λείπουν, είναι η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου αλλά όπως φαίνεται λείπει πολύ και σε αυτήν. Το βράδυ της Τρίτης η όμορφη Αλεξάνδρα δημοσίευσε μία φωτογραφία από την συμβολική τούρτα που έσβησε με το σχήμα του «Spiderman» .

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποσά πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε έναν χρόνο, πόσες ευκαιρίες μας δίνονται καθημερινά για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη και ότι τελικά είμαστε ή γινόμαστε οι επιλογές μας. Έχουμε την επιλογή και την ελευθερία να γίνουμε όλα όσα θέλουμε και η ημέρα των γενεθλίων είναι απλά μια μικρή υπενθύμιση ότι πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη βάση και αξία στην κάθε μέρα που περνά, γιατί τελικά αυτή είναι που μας διαμορφώνει. Ένα χρόνο πριν ευχήθηκα για όσα έχω σήμερα και σήμερα λοιπόν θα ευχηθώ για όλα όσα θέλω να γίνω και να καταφέρω στο μέλλον», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης.

Αλεξάνδρα εξαρχοπούλου σύντροφος Μπόγδανου Survivor

Τι σημαίνει τo συνθηματικό Poudra που γράφει ο Μπόγδανος για την σύντροφό του

Όπως φαίνεται η Ελληνοσουηδέζα που μπήκε στο GNTM έχει δημιουργήσει ένα δεύτερο προφίλ στο Instagram, στο οποίο ανεβάζει γνωμικά που την εκφράζουν για μια σειρά από ζητήματα, κυρίως συναισθηματικά.

Το όνομα του προφίλ αυτού είναι poudra_quotes. «Το άγγιγμα δίχως άγγιγμα πραγματικά σε αγγίζει» γράφει σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις η Εξαρχοπούλου.

Survivor 4 Poudra Μπόγδανος Εξαρχοπούλου