Survivor 4: Κινηματογραφική η έξοδος της Σαλαγκούδη από το αεροδρόμιο

Ούτε η Μαντόνα τέτοια συμπεριφορά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Κινηματογραφική η έξοδος της Σαλαγκούδη από το αεροδρόμιο

Το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από μια εβδομάδα διακοπές σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο, η Ανθή Σαλαγκούδη γύρισε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4. Το Youweekly.gr σας παραχώρησε την ίδια στιγμή αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, όμως, το πρωί της Παρασκευής έφερε στην δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο η Ανθή είχε τουπε, πριμαντόνας και πάνω! Οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών ξεροστάλιασαν ώρες ολόκληρες περιμένοντας στο αεροδρόμιο να φτάσει κι εκείνη αντί να πει ένα γεια, να σταθεί για λίγα δευτερόλεπτα να μιλήσει προτίμησε να κρυφτεί από τις κάμερες και να σπρώχνει τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων.

Να τονίσουμε πως στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τον ΣΚΑΙ οι παίκτες του Survivor υπάρχει ρήτρα η οποία δεν τους επιτρέπει να παραχωρήσουν δηλώσεις όσον αφορά το παιχνίδι, σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, ωστόσο, κακό δεν είναι να σταθείς και να πεις ένα "γεια σας, έφτασα καλά", όπως είπαν και στο πάνελ.

Ίσα ίσα που η Ανθή Σαλαγκούδη όντας κι εκείνη δημοσιογράφος και καταλαβαίνοντας τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσε να τους έχει δώσει "κάτι".

Βίντεο από την επιστροφή της Σαλαγκούδη

"Δεν υπάρχει καμία πρόθεση αξιοποίησής της στο ΣΚΑΙ"

Ο Αλέξης Μίχας, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό, που δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του καθώς έχει πέσει αρκετές φορές έξω σε ειδήσεις, πληροφορίες και spoils που έχει δώσει για το Survivor, ανέφερε χαρακτηριστικά το πρωί της Τρίτης:

"Από τον ΣΚΑΙ μου είπαν κατά λέξη πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση αξιοποίησή της στο κανάλι άμεσα. Όμως έχει ενδιαφέρον ότι είχε ακουστεί πως θα αξιοποιηθεί σε ένα παιχνίδι που θα έκανε η Ατζούν μίντια για τον ΣΚΑΙ, καλοκαιρινό. Η Ατζίν Μίντια όμως δεν προβλέπεται να κάνει καμία καλοκαιρινή παραγωγή." είπε μεταξύ άλλων ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.