Survivor 4: Η Καρολίνα «δίκασε» τον James - «Πόσες μάσκες θα βάλεις;»

Ξέσπασε με αφορμή την στρατηγική που χρησιμοποιεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η Καρολίνα «δίκασε» τον James - «Πόσες μάσκες θα βάλεις;»

Η στρατηγική του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor φαίνεται να έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις, με την Καρολίνα να τον «στολίζει» κανονικότητα.

Ο παίκτης των Μπλε συνεχίζει απτόητος τις τακτικές και τις στρατηγικές του, ειδικά μετά το επεισόδιο μεταξύ Μπάρτζη, Μαριαλένας και Σάκη.

Αυτήν όμως την φορά εναντιώθηκε και η Κόκκινη Ομάδα και συγκεκριμένα η Καρολίνα, με την ίδια να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φαίνονται ξεκάθαρα οι μεταβολές στην Μπλε ομάδα με την Μαριαλένα και τον Σάκη. Αυτό δεν αρέσει στον James που ξεμπρόστιασε όταν ήρθαν τα νέα παιδιά λέγοντας να βάλουν τον Σάκη στον τάκο.

Σε ποιο θρόνο βρίσκεσαι; Δημοκρατίας; Τυραννίας; Ολιγαρχίας; Όποιος είσαι τέλος πάντων. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε στην Μαριαλένα.

Τον θεοποίησαν και τα έχει κάνει π…α με όλους κι είναι εκεί ήσυχος στον θρόνο του. Πόσες μάσκες θα βάλεις επιτέλους; Πραγματικά κουράζεις.»

Survivor 4 spoiler: Στέλνουν τον Τζέιμς Καφετζή στην Κόκκινη ομάδα;

Μια "βόμβα" μεγατόνων έσκασε για το Survivor 4 με τον Τζέιμς Καφετζή να είναι ο πρωταγωνιστής. Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς φαίνεται πως δήλωσε ότι θέλει να μεταφερθεί στην Κόκκινη ομάδα, μετά τον άγριο καβγά με τον Σάκη Κατσούλη που πιάστηκαν στα χέρια και μπήκε στην μέση η παραγωγή.

Το ενδεχόμενο λοιπόν να δούμε τον Τζέιμς στα κόκκινα, με συμπαίκτη τον Τριαντάφυλλο και τον Κοψιδά θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και θα εκτοξεύσει ακόμα περισσότερα τα ήδη υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού τον έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να τους κράζει τόσο μπροστά όσο και πίσω τους.

Ο Τζέιμς φέρεται να τα έχει σπάσει και με τον Νίκο Μπάρτζη, κάτι που θα δούμε από την Κυριακή και αυτό τον επηρέασε ακόμα περισσότερο... Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ με λεπτομέρειες στο Athensmagazine.gr