Survivor 4: Οι Μπλε νίκησαν τον αγώνα επάθλου με σκορ 10-3

Θα απολαύσουν φαγητό σε σκάφος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Οι Μπλε νίκησαν τον αγώνα επάθλου με σκορ 10-3

Τον σημερινό αγώνα επάθλου νίκησαν για ακόμη μια φορά οι Μπλε, οι οποίοι κατάφεραν να σημειώσουν το συντριπτικό σκορ 10-3, κάτι το οποίο σας είχαμε ήδη αποκαλύψει εμείς από σήμερα το πρωί και επιβεβαιωθήκαμε με μεγάλη επιτυχία.

Παρόλο που υπήρχε ένταση στην καλύβα τους πριν τον αγώνα, οι παίκτες των Μπλε κατάφεραν να πάνε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί στον σημερινό στίβο μάχης.

Survivor 4 οι Μπλε νίκησαν τον αγώνα επάθλου

Μάλιστα, κατάφεραν να κερδίσουν ίσως το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο survivor, μιας και θα απολαύσουν φαγητό σε ένα φαντασμαγορικό σκάφος.

Έλενα Κρεμλίδου για Survivor: «Νιώθω τυχερή που δεν είμαι μέσα σε αυτό το πανηγύρι, γιατί πανηγύρι είναι»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου μίλησε στην κάμερα του Σου-Κου Family και φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor.

Η instagrammer δήλωσε αρχικά: «Νιώθω τόσο τυχερή που δεν είμαι μέσα στο παιχνίδι τώρα, σε αυτό το πανηγύρι, γιατί πανηγύρι είναι, θα ήταν δύσκολη η θέση μου. Η χαρά που υπήρξε όταν άλλαξαν οι ομάδες κράτησε 2-3 μέρες, τίποτα».

Έλενα Κρεμλίδου survivor 4

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Τζειμς Καφετζή πριν το παιχνίδι, η ίδια αποκάλυψε: «Γνωριστήκαμε για μια μέρα στη Ρόδο στα πλαίσια διακοπών δουλειάς που είχα, δεν ήμασταν φίλοι ή κολλητοί.

Ο Τζέιμς σκέφτεται συνέχεια, τα βάζει όλα σε κουτάκια ,είναι έτσι , είναι κα θέμα χαρακτήρα όχι μόνο στρατηγικής» ενώ πριν μερικές μέρες μάλιστα είχε δηλώσει ότι τον θεωρεί αρκετά έξυπνο.

Ενώ μίλησε και για την Ανθή Σαλαγκούδη: «Νιώθω ότι όντως δε μπορούσε αλλά δεν ήθελε και να μπορέσει, σπάνια γούσταρε να παίξει, ούτε εγώ ήμουν η καλύτερη αλλά γούσταρα. Η Ανθή δε τα έβαζε όλα στο run».