Survivor 4: Η απάντηση της Κάτιας στο θάψιμο της Ελίζαμπεθ - «Της έστειλα θερμά συλλυπητήρια...»

Βγήκε στον αέρα μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης η Ελέτσι και πήρε θέση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η απάντηση της Κάτιας στο θάψιμο της Ελίζαμπεθ - «Της έστειλα θερμά συλλυπητήρια...»

Στην εκπομπή Ευτυχείτε βρέθηκε καλεσμένη η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μίλησε για το Survivor 4. Μάλιστα, στον αέρα προβλήθηκε και ένα αποσπάσματα από πρώην συμπαίκτες της οι οποίοι την έθαβαν λίγο πριν αλλά και μετά την αποχώρηση της. Ανάμεσα τους η Ελίαμπεθ Ελέτσι, η οποία την είχε "στολίσει" κανονικά.

Η Κάτια καθ'όλη την διάρκεια της προβολής του αποσπάσματος γελούσε γιατί προφανώς δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη.

Μετά λοιπόν την προβολή του βίντεο η Κάτια Ταραμπάνκο, είπε μεταξύ άλλων: «Με την Ελίζαμπεθ έχουμε μιλήσει αφότου βγήκε. Της έστειλα εγώ μήνυμα με τα θερμά μου συλλυπητήρια για την αποχώρησή της και της είπα ότι θέλω να μιλήσουμε γιατί όταν μπήκα και εγώ ήμουν στην κλινική, δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε και θεωρώ ότι της έβαλαν λόγια».

Η απάντηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην Κάτια Ταραμπάνκο

Λίγα λεπτά αργότερα η Ελίζαμπεθ κάλεσε την παραγωγή, η οποία την έβγαλε στον αέρα με σκοπό να απαντήσει στην Κάτια Ταραμπάνκο, σχετικά με το απόσπασμα που την έθαβε στον Περικλή Κονδυλάτο.

«Μετάνιωσα που δεν την γνώρισα καλύτερα. Επειδή εμένα μου είχαν μεταφέρει κάποια πράγματα που είχε πει η Κάτια για αυτό και τα είπα αυτά στον Περικλή. Αλλά στεναχωρήθηκε που δεν την γνώρισα γιατί όταν όταν κάποιος σου λέει ας πούμε με το που μπήκες "είπε η Κάτια αυτό" αμέσως καταλαβαίνεις πως εδώ κάτι γίνεται. Και για αυτό είχα στεναχωρεθεί», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

«Τα λεφτά που λέγεται πως παίρνουμε είναι λιγάκι φουσκωμένα»

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε έπειτα από ερώτηση στα χρήματα που παίρνουν οι διάσημοι για την συμμετοχή τους. Όπως λοιπόν δήλωσε, τα λεφτά που λέγεται πως παίρνουν είναι λίγο φουσκωμένα.

«Δεν θα το έλεγα τόσο πολύ ότι τα λεφτά που παίρνουμε είναι τόσο κοντά όσο λέγεται και έχει βγει προς τα έξω. Είναι λιγάκι φουσκωμένα», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Ενώ, στη συνέχεια μίλησε και για το χρηματικό ποσό που λέγεται πως πήρε η Ανθή Σαλαγκούδη. «Δεν ξέρω τι deal έχει κάνει η Ανθή η αλήθεια είναι, αλλά σίγουρα την επόμενη φορά θα διαπραγματευτών καλύτερα», είπε.