Survivor 4: «Κάγκελο» η Καινούργιου με την Σοφία Μαργαρίτη - «Αγνώριστη! Top model!»

Επέστρεψε στην Ελλάδα πιο ανανεωμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Κάγκελο» η Καινούργιου με την Σοφία Μαργαρίτη - «Αγνώριστη! Top model!»

Το πρωί της Τρίτης, ένα βίντεο με την άφιξη της Σοφίας Μαργαρίτη στην Ελλάδα προβλήθηκε στο Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούργιου να μένει άφωνη με την αλλαγή της παίκτριας μετά το Survivor!

Μπορεί ο Κρις να το έβαλε στα πόδια για να μην τον προλάβουν οι κάμερες στο αεροδρόμιο, η Σοφία ωστόσο χαιρέτησε και έπειτα μίλησε στους δημοσιογράφους.

Η συγκεκριμένη παίκτρια όμως φαίνεται να επέστρεψε αρκετά ανανεωμένη και αναζωογονημένη και τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες της έμειναν κάγκελο με την αλλαγή στην εμφάνιση της!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Αγνώριστη η Σοφία! Top Model! Με το μαλλί φτιαγμένο… Ήταν λαλίσταστη».

Survivor «Κάγκελο» η Καινούργιου με την Σοφία

Σοφία Μαργαρίτη: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor 4

Τις πρώτες αναρτήσεις στο Instagram έκανε η Σοφία Μαργαρίτη, μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4 για λόγους υγείας, αφού έσπασε το δάχτυλο της με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βάλει γύψο.

Η πρώην παίκτρια αρχικά των Μαχητών και μετά της Κόκκινης ομάδας έφυγε από την παραλία του Αγίου Δομίνικου και οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο για να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Μπορεί η ίδια να είχε δηλώσει πως θέλει μα φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο ένα ατύχημα που είχε δεν την άφησε να πραγματοποιήσει ή έστω να προσπαθήσει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της.

Στο προφίλ της στο Instagram, μοιράστηκε δυο φωτογραφίες. Αρχικά από το δρόμο και στη συνέχεια από το αεροδρόμιο.

Σοφία Μαργαρίτη Survivor

Σοφία Μαργαρίτη instagram