Survivor 4: Ξέσπασε ο Νίκος Μπάρτζης στο αγώνισμα - «Ξυπνάτε, να φάμε θέλουμε»

«Ας αποχωρήσω»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασε ο Νίκος Μπάρτζης στο αγώνισμα - «Ξυπνάτε, να φάμε θέλουμε»

Ξέσπασε στο σημερινό αγώνα ασυλίας ο Νίκος Μπάρτζης όταν είδε πως η ομάδα του δεν βάζει τα δυνατά της για να νικήσει.

Δεν άντεξε λοιπόν ο παίκτης, ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, και φώναξε στους συμπαίκτες του λέγοντας πως πρέπει να ξυπνήσουν γιατί το έπαθλο είναι και φαγητό και πρέπει να φάνε, Μάλιστα ο ίδιος όπως είχε «τα έφτυσε» στον στίβο.

Τέλος από την απόγνωση του τους φώναξε πως αν είναι να παίζουν έτσι αν φύγει από το παιχνίδι.

Το ξέσπασμα του Νίκου Μπάρτζη

Survivor 4 - Κολλητή Μπάρτζη: «Ο Νίκος είναι αυθεντικός! Είμαστε υπερήφανοι»

Η Νάνσυ, κολλητή φίλη του Νίκου Μπάρτζη μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για την πορεία του μέσα στο Survivor 4, αλλά και για την σχέση που έχει αναπτύξει με την Άννα Μαρία, με την οποία φημολογείται πως έχουν έχει ιδιαίτερα κοντά.

«Ο Νίκος είναι ένα παιδί πολύ αυθεντικό, είναι ο εαυτός του. Κάτι που ήθελε να συνεχίσει να είναι και εντός στο παιχνίδι και είμαστε πολύ υπερήφανοι που το βλέπουμε αυτό. Είναι ένα παιδί όπως λένε της διπλανής πόρτας», είπε αρχικά.

Ενώ, όσον αφορά την σχέση του με την Άννα Μαρία δήλωσε «Ο Νίκος μπήκε στο παιχνίδι χωρίς σχέση. Όλοι μας έχουμε δει ότι υπάρχει μια συμπάθεια με την Άννα Μαρία, όμως αν με ρωτάτε θεωρώ ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε μια άποψη ξεκάθαρη για το αν υπάρχει κάτι ερωτικό. Εξάλλου και η Άννα Μαρία έχει σχέση, οπότε πρέπει να την σεβαστούμε». Επίσης, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.