Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Η επιθετική ανάρτηση του Κονδυλάτου για τον Πάνο Καλίδη

"Είσαι ψεύτης"

Survivor 4: Η επιθετική ανάρτηση του Κονδυλάτου για τον Πάνο Καλίδη
Survivor 10.03.2021 12:33
Από Youweekly Team

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η αλήθεια είναι πως περιμέναμε πως και πως την ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου, που δεν έχει αφήσει τίποτα ασχολίαστο από την ημέρα που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Υπάρχει προιστορία με τον Περικλή και τον Καλίδη, όλοι το θυμόμαστε. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μερικά stories, στα οποία μιλάει ο Πάνος Καλίδης για το πέναλτι, γράφοντας: “Λιγότερο ψέμα, περισσότερη αλήθεια. Είσαι κακός ψεύτης”.

Η ανάρτηση του Κονδυλάτου για τον Καλίδη μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση ο Καλίδης μετά τα χθεσινά

Ο Πάνος Καλίδης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, όπως έχουμε δει στο παιχνίδι. Χαμηλών τόνων, ακούει πολλά και μιλάει ελάχιστα όταν νιώθει πως φτάνει σε μεγάλο σημείο αδικίας. Μετά το χθεσινό περιστατικό στο αγώνισμα ασυλίας ο άνθρωπός μου από τον Άγιο Δομίνικο με ενημέρωσε ότι ο Πάνος Καλίδης είναι ριγμένος πολύ ψυχολογικά και γιατί κατάλαβε πως όντως η ομάδα του δεν τον στηρίζει καθόλου αγωνιστικά και τον θεωρεί πολύ πολύ κατώτερο αλλά και γιατί εκείνος έκανε κάτι τέτοιο.

Ο Πάνος Καλίδης συνειδητοποίησε ότι έκανε κάτι που στην πραγματική του ζωή, εκτός παιχνιδιού, δεν θα το έκανε πολύ γιατί ήταν μεγάλη αδικία και νιώθει σιγά σιγά ότι χάνει τον εαυτό του και είναι κάτι που άπειρες φορές έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να αφήσει κάτι τέτοιο να συμβεί.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για την ψυχολογία και τις αποφάσεις που θα πάρει. Εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler 10/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor 4: Αν δεν αποχωρήσει σήμερα ο Ταβλαδάκης, ενδέχεται και να αποβληθεί

Share