Βαγγέλης Περρής: «Έχω μιλήσει με την Ανθή Σαλαγκούδη, είναι χαρούμενη που βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον»

Τα πρώτα νέα μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαγγέλης Περρής: «Έχω μιλήσει με την Ανθή Σαλαγκούδη, είναι χαρούμενη που βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον»

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, ο Βαγγέλης Περρής θέλησε να αποκαλύψει μία συνομιλία που είχε με την Ανθή Σαλαγκούδη λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήγε το θέμα στην Ανθή Σαλαγκούδη, για την οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές στο Πρωινό μιας και είναι φίλη του, και έτσι ρώτησε τον Βαγγέλη Περρή αν έχει καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία μαζί της τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βαγγέλης Περρής Ανθή Σαλαγκούδη

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή για την Ανθή Σαλαγκούδη

«Έχω μιλήσει με την Ανθή. Νομίζω ότι είναι στην Αθήνα. Είναι μία χαρά, χαρούμενη. Χαίρεται που βρίσκεται πλέον σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Δεν νομίζω ότι πήρε αμέσως τα χρήματά της», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει η Ανθή»

Ο Περικλής Κονδυλάτος, μίλησε στην κάμερα του Open για το Survivor 4, ενώ ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με την Ανθή Σαλαγκούδη μετά από την αποχώρηση της από το παιχνίδι και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Πότε να μιλήσω με την Ανθή; Δεν έχει μιλήσει ακόμη με τους δικούς της, θα μιλήσει με εμένα; Νομίζω ότι θα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει. Όχι γιατί πιστεύω ότι έχει κάτι μαζί μου, αλλά γιατί είχαμε σταματήσει να μιλάμε πριν να φύγω από το παιχνίδι. Την ενοχλούσε που της έλεγα κάποια πράγματα που δεν πήγαιναν καλά», είπε αρχικά.

Survivor 4 Κονδυλάτος για Ανθή

«Δεν έκανα κολλητή παρέα με κανένα από τα παιδιά. Είχα ένα δικό μου πρόγραμμα και κάπου κάπου ταίριαζε με τους συμπαίκτες μου. Έχουμε ζήσει πολλά. Δεν θα της έλεγα κάτι. Αν μου μιλούσε θα της μιλούσα. Μην βγει ότι δεν της μιλάω», συνέχισε.

Ενώ, για τον άγριο τσακωμό που σημειώθηκε στην Μπλε ομάδα όπου πήγαν να πιαστούν στα χέρια σχολίασε «Τους δικαιολογώ όλους να έχουν ένταση στο παιχνίδι γιατί όταν πεινάς έτσι αντιδράσεις».