Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την αποχώρηση της

Δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την αποχώρηση της

Την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη, δυο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, που έκανε όλη την Κόκκινη ομάδα να κάνει party.

Η δημοσιογράφος μπορεί να είχε μείνει αρκετό διάστημα μέσα στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ήταν η πιο αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια, ωστόσο, δεν ήταν η πιο αγαπητή στα social media, τα οποία δεν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την συμπεριφορά της στο ριάλιτι, ενώ έγραφαν πως είχε μέσο τον πατέρα της.

Ειδικά λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει, είχε φέρει πολλές εντάσεις και είχε έρθει σε κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, με αποτέλεσμα να τσακωθεί μαζί του και η Σοφία Μαργαρίτη.

Τελικά, μετά από ψηφοφορία του κοινού αποχώρησε από το Survivor 4 και έπειτα από μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην οικογένεια της.

Μάλιστα, χθες έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια, δεν έκανε καμία αναφορά στο Survivor 4, αφού φαίνεται πως δεν έχει και την πιο όμορφη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την αδερφή της.

Survivor 4 Ανθή Σαλαγκούδη ανάρτηση Instagram

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Η ζωή της Ανθής Σαλαγκούδη, της πρώην παίκτριας του Survivor 4

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη (δείτε εδώ το μήνυμα που της έστειλε εχθές στο έπαθλο επικοινωνίας). Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η κόρη του πρώην υπουργού, Ανθή Σαλαγκούδη σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια, συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα ακόμηπεριοδικά. Παράλληλα, ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010, η Ανθή Σαλαγκούδη εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3. Το 2012 μεταπήδησε στην τότε ΝΕΤ, όπου και παρουσίαζε μαζί με τον Γιάννη Δάρα το καθημερινό μαγκαζίνο «Μεσογείων 136».

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα το 2010.

Πόσα λεφτά πήρε συνολικά η Ανθή για όσο καιρό ήταν στο Survivor

50 ημέρες ή αλλιώς… 7,5 εβδομάδες μέτρησε η Ανθή Σαλαγκούδη στο ριάλιτι, και μετά την αποχώρησή της πήρε 48.750€.