Survivor 4 - Στατιστικά: Χειρότερος παίκτης στους Κόκκινους ο Ντάφυ

Ποια θέση έχουν Κοψιδάς και Κόρο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Στατιστικά: Χειρότερος παίκτης στους Κόκκινους ο Ντάφυ

Επειδή έγινε αρκετός ντόρος στο χθεσινό (10/03) επεισόδιο του Survivor για τις αγωνιστικές επιδόσεις του Τριαντάφυλλου το Youweekly.gr έκανε τη χάρη του... Γιώργου Κοψιδά και έψαξε τα στατιστικά!

Στατιστικά παικτών Survivor

Λοιπόν, έχουμε και λέμε! Τελευταίος παίκτης αγωνιστικά από την κόκκινη ομάδα είναι ο Ντάφυ! Αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση! Επειδή ο τραγουδιστής επικαλέστηκε πως έχει ίδιες νίκες με τον Γιώργο Κοψιδά, η αλήθεια είναι διαφορετική! Ο ηθοποιός είναι αρκετά πιο ψηλά από τον τραγουδιστή!

Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στην προτελευταία θέση συνολικά, πάνω μόνο από τον Καλίδη και δύσκολα αυτό θα αλλάξει, ειδικά τώρα που το ηθικό του είναι στα πατώματα!

Ο Τριαντάφυλλος σε 70 αγώνες έχει 22 νίκες και 48 ήττες με ποσοστό επιτυχίας στο 31,4%! Δηλαδή περίπου κερδίζει λιγότερες από μια στις τρεις αναμετρήσεις του. Ο παίκτης που βρίσκεται από πάνω του στην ομάδα των κόκκινων είναι ο Παύλος Γαλακτερός με 34,8% στις νίκες, ενώ επειδή τοποθέτησε στην ίδια κλίματα τον Γιώργο Κοψιδά, ο τελευταίος έχει ποσοστό 53,2%!

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των στατιστικών από το site survivor-greece:

Survivor 4 - Στατιστικά

Survivor 4 - Στατιστικά ντάφυ

Survivor 4 - Στατιστικά κοψιδάς

Τα σχόλια του Twitter για το Τριαντάφυλλο

To Twitter για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος αποκαλέστηκε από τον Γιώργο Κορόμι «ηθοποιός».

Οι χρήστες του Twitter άρπαξαν την ευκαιρία και κατακεραύνωσαν τον τραγουδιστή και την συμπεριφορά του αφού ο Ασημακόπουλος τον κατηγόρησε πως του πρόσφερε χρήματα ώστε να μην ψηφιστεί.

Εμείς μαζέψαμε λίγα από τα πιο εύστοχα και σας τα παρουσιάζουμε.

νταφι survivorτσακωμος νταφι κορονταφι netflix