Survivor 4 - Καρλάκη: "Ο Τριαντάφυλλος είναι παιδί, αληθινά είναι παιδί! Πολύ ευαίσθητος"

"Σταύρωσε" το Κόρο για το ότι δεν του έδωσε ψάρι να φάει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Καρλάκη:

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν κομμένο και ραμμένο για τον Τριαντάφυλλο! Είδαμε και ακούσαμε για πράγματα που δεν είχαμε ιδέα ότι συμβαίνουν στην παραλία, όπως το θέμα της δωροδοκίας, και εννοείται πως η εκπομπή Ευτυχείτε που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω για το ριάλιτι το πρωί της Πέμπτης σχολίασε τα πάντα.

Στο πάνελ της εκπομπής βρέθηκε καλεσμένη μια καλή φίλη και συνεργάτιδα τόσο του Πάνου Καλίδη όσο και του Ντάφυ.

Οι δηλώσεις της Καρλάκη για όσα έγιναν στο Survivor

"Με τον Τριαντάφυλλο έχω συνεργαστεί πολλές φορές αλλά με τον Πάνο ήταν καλύτερα γιατί ήταν άλλες οι συγκυρίες τότε. Η επίθεση όλης της ομάδας είναι απαράδεκτη προς τον Τριαντάφυλλο, λες και τους σκότωσε καμία μάνα κανέναν πατέρα. Ήταν απίστευτο το ότι ο Κόρο γύρισε και είπε ότι δεν θα του δώσει ψάρι να φάει. Αυτό ήταν απαράδεκτο. Είναι παιδί, είναι πραγματικά παιδί, είναι πολύ ευαίσθητος.", είπε μεταξύ άλλων.

Αυτή είναι η βρισιά που είπε ο Ντάφυ στον Ασημακόπουλο

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε τον Τριαντάφυλλο να μένει στο περιθώριο από όλη την κόκκινη ομάδα! Όπως τόνισε και ο ίδιος οι μόνοι που του μιλάμε και αυτοί ελάχιστα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Παύλος Γαλακτερός. Όχι ότι τον κάνουν παρέα αλλά του λένε και μια καλημέρα.

Τι πραγματικά όμως έχει συμβεί; Ο Γιώργος Κόρομι αποκάλυψε, πριν την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία, πως ο Τριαντάφυλλος έβρισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο αμέσως μετά το συμβούλιο που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του!

Αν και αρχικά ο Ντάφυ τόνισε πως δεν έβρισε κανέναν, αμέσως οι συμπαίκτες του τον διέψευσαν και στη συνέχεια αναγκάστηκε να το παραδεχτεί! Τι συνέβη όμως εκείνο το βράδυ και ποια ήταν η βρισιά που τον έβγαλε εκτός ομάδας;

Σύμφωνα με... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr