Ανθή Σαλαγκούδη: «Στο Survivor «χτύπησα» ρεκόρ στη γρηγοράδα, ή και όχι»

«Να δώσω συγχαρητήρια στην παραγωγή για την επιλογή των παικτών»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανθή Σαλαγκούδη: «Στο Survivor «χτύπησα» ρεκόρ στη γρηγοράδα, ή και όχι»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ανθή Σαλαγκούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor με μπόλικο αυτοσαρκασμό. Μάλιστα, σχολίασε με απίστευτο τρόπο τις αθλητικές της επιδόσεις στο παιχνίδι.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα αγωνίσματα, στις εντάσεις της με τους παίκτες και στη στάση της στο ριάλιτι ενώ τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει δει κανένα επεισόδιο από το ριάλιτι παρά μόνο memes, γεγονός που την έκανε να σχολιάσει τις επικές γκριμάτσες που έκανε.

Μάλιστα απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να παίρνει τη δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Οι δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη στο Καλό Μεσημεράκι

«Είδα το επεισόδιο της εκπομπής σου μετά την αποχώρησή μου, το αποχαιρετιστήριο. Καμία σχέση με τον αποχαιρετισμό στο παιχνίδι. Έπρεπε να μου το στείλουν να το δω. Δεν ήταν και πολλοί οι πόντοι που πήρα, ήταν 4-5. Όταν αγωνιζόμουν εγώ δεν φαίνονταν και πολύ εύκολα τα αγωνίσματα.

Νομίζω ότι χτύπησα ρεκόρ στην γρηγοράδα... όχι. Ευχαριστώ την παραγωγή που σου είπε ότι τα πλάνα μου ήταν σε slow motion», είπε γελώντας.

Ανθή Σαλαγκούδη survivor

Αργότερα συμπλήρωσε: «Κάποιοι γρήγοροι παίκτες σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι ήταν εύκολο κι αυτό σκεφτόμουν κι εγώ μέχρι που μου είπαν να μπω και να το κάνω. Ξέρω ότι με συμπαθείς και προσπαθείς να με δικαιολογήσεις αλλά δεν έφταιγε το ύψος μου. Εγώ και ο αθλητισμός δεν συναντηθήκαμε ποτέ, ούτε πριν το Survivor. Δεν είχα δει ποτέ Survivor στη ζωή μου».

Στη συνέχεια θέλησε να μάθει για ποιο λόγο εκνεύριζε τον Νίκο Μουτσινά όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι και ο παρουσιαστής της είπε πως τον ενοχλούσε ότι έδειχνε σαν να μην ενδιαφέρεται.

«Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο, μόνο memes. Με αφορούσαν όσα γίνονταν, απλά τα πράγματα ήταν πραγματικά πολύ άσχημα και υπήρχαν πάρα πολλά νεύρα. Θέλω κι εγώ να δώσω συγχαρητήρια στην παραγωγή για την επιλογή των παικτών. Εγώ δεν ήμουν καλή παίκτρια και όπως καταλαβαίνεις ήθελα να αποφεύγω τις εντάσεις και να υπάρχει ένα καλό κλίμα. Έκανα ένα βήμα πίσω και παρεξηγήθηκε αυτή η κίνησή μου.

Δεν με ήξερες αλλά τώρα θα με μάθεις. Δεν άκουσα κάτι για εκπομπή, ήμουν στο Survivor».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει η Ανθή»

Ο Περικλής Κονδυλάτος, μίλησε στην κάμερα του Open για το Survivor 4, ενώ ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με την Ανθή Σαλαγκούδη μετά από την αποχώρηση της από το παιχνίδι και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Πότε να μιλήσω με την Ανθή; Δεν έχει μιλήσει ακόμη με τους δικούς της, θα μιλήσει με εμένα; Νομίζω ότι θα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει. Όχι γιατί πιστεύω ότι έχει κάτι μαζί μου, αλλά γιατί είχαμε σταματήσει να μιλάμε πριν να φύγω από το παιχνίδι. Την ενοχλούσε που της έλεγα κάποια πράγματα που δεν πήγαιναν καλά», είπε αρχικά.

Survivor 4 Κονδυλάτος για Ανθή

«Δεν έκανα κολλητή παρέα με κανένα από τα παιδιά. Είχα ένα δικό μου πρόγραμμα και κάπου κάπου ταίριαζε με τους συμπαίκτες μου. Έχουμε ζήσει πολλά. Δεν θα της έλεγα κάτι. Αν μου μιλούσε θα της μιλούσα. Μην βγει ότι δεν της μιλάω», συνέχισε.

Ενώ, για τον άγριο τσακωμό που σημειώθηκε στην Μπλε ομάδα όπου πήγαν να πιαστούν στα χέρια σχολίασε «Τους δικαιολογώ όλους να έχουν ένταση στο παιχνίδι γιατί όταν πεινάς έτσι αντιδράσεις».