Μουτσινάς σε Σαλαγκούδη: «Ο Λιάγκας σε έστειλε στο Survivor;»

Η ερώτηση του παρουσιαστή που την έκανε να «παγώσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μουτσινάς σε Σαλαγκούδη: «Ο Λιάγκας σε έστειλε στο Survivor;»

Η Ανθή Σαλαγκούδη, έχοντας επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι και απάντησε σε ερωτήσεις του παρουσιαστή για τη συμμετοχή της στο Survivor και φυσικά για την επεισοδιακή αποχώρησή της.

Σε κάποιο σημείο στη συζήτησή τους, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε ευθέως την Ανθή Σαλαγκούδη αν την έκανε ο Γιώργος Λιάγκας να πάει στο παιχνίδι μιας και όπως έχει παραδεχθεί και εκείνος οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και επικοινωνούν πολύ συχνά.

Ανθή Σαλαγκούδη Γιώργος Λιάγκας

Οι ατάκες του Νίκου Μουτσινά στην Ανθή Σαλαγκούδη για τον Γιώργο Λιάγκα

  • Ν.Μ.: Ο Λιάγκας σε έστειλε στο παιχνίδι; Γιατί έτσι ακούστηκε, από τον ίδιον τον Λιάγκα.
  • Α.Σ.: Ο Γιώργος να με έστειλε στο παιχνίδι;
  • Ν.Μ.: Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι αυτός σε επηρέασε με κάποιο τρόπο, είχατε μια κουβέντα και επηρέασε την απόφασή σου.
  • Α.Σ.: Εγώ είπα ναι στο παιχνίδι γιατί βασικό ρόλο έπαιξε ότι μου δώσανε πολύ λίγο χρόνο να το σκεφτώ και δεν είχα δει και κανένα Survivor. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Στο Survivor «χτύπησα» ρεκόρ στη γρηγοράδα, ή και όχι»

Η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρθηκε στα αγωνίσματα, στις εντάσεις της με τους παίκτες και στη στάση της στο ριάλιτι ενώ τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει δει κανένα επεισόδιο από το ριάλιτι παρά μόνο memes, γεγονός που την έκανε να σχολιάσει τις επικές γκριμάτσες που έκανε.

Μάλιστα απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να παίρνει τη δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Είδα το επεισόδιο της εκπομπής σου μετά την αποχώρησή μου, το αποχαιρετιστήριο. Καμία σχέση με τον αποχαιρετισμό στο παιχνίδι. Έπρεπε να μου το στείλουν να το δω. Δεν ήταν και πολλοί οι πόντοι που πήρα, ήταν 4-5. Όταν αγωνιζόμουν εγώ δεν φαίνονταν και πολύ εύκολα τα αγωνίσματα.

Νομίζω ότι χτύπησα ρεκόρ στην γρηγοράδα... όχι. Ευχαριστώ την παραγωγή που σου είπε ότι τα πλάνα μου ήταν σε slow motion», είπε γελώντας.

Ανθή Σαλαγκούδη survivor

Αργότερα συμπλήρωσε: «Κάποιοι γρήγοροι παίκτες σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι ήταν εύκολο κι αυτό σκεφτόμουν κι εγώ μέχρι που μου είπαν να μπω και να το κάνω. Ξέρω ότι με συμπαθείς και προσπαθείς να με δικαιολογήσεις αλλά δεν έφταιγε το ύψος μου. Εγώ και ο αθλητισμός δεν συναντηθήκαμε ποτέ, ούτε πριν το Survivor. Δεν είχα δει ποτέ Survivor στη ζωή μου».

Στη συνέχεια θέλησε να μάθει για ποιο λόγο εκνεύριζε τον Νίκο Μουτσινά όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι και ο παρουσιαστής της είπε πως τον ενοχλούσε ότι έδειχνε σαν να μην ενδιαφέρεται.

«Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο, μόνο memes. Με αφορούσαν όσα γίνονταν, απλά τα πράγματα ήταν πραγματικά πολύ άσχημα και υπήρχαν πάρα πολλά νεύρα. Θέλω κι εγώ να δώσω συγχαρητήρια στην παραγωγή για την επιλογή των παικτών. Εγώ δεν ήμουν καλή παίκτρια και όπως καταλαβαίνεις ήθελα να αποφεύγω τις εντάσεις και να υπάρχει ένα καλό κλίμα. Έκανα ένα βήμα πίσω και παρεξηγήθηκε αυτή η κίνησή μου.

Δεν με ήξερες αλλά τώρα θα με μάθεις. Δεν άκουσα κάτι για εκπομπή, ήμουν στο Survivor».