Survivor 4 - Αδερφή Κατσούλη: " Αυτές οι απομονωμένες σκηνές δεν είναι ο αδερφός μου"

"Με σόκαρε η αντίδρασή του στο συμβάν με τον Τζέιμς"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Αδερφή Κατσούλη:

Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη και δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει το συμβάν στο Survivor με τον άγριο καυγά αυτού και του Τζέιμς Καφετζή στην καλύβα των Μπλε.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της αδερφής του Σάκη Κατσούλη

"Με σόκαρε το περιστατικό με τον Σάκη την προηγούμενη εβδομάδα. Με σόκαρε η αντίδρασή του, 30 χρόνια που ξέρω τον Σάκη γιατί είμαι και λίγο μεγαλύτερη κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Να σου πω κάτι, είναι παιχνίδι το καταλαβαίνω, είναι παιχνίδι που οι άνθρωποι είναι σε δύσκολες συνθήκες, δεν έχουν να φάνε. Εμείς βλέπουμε την καθημερινότητά τους μία ώρα μέσα σε όλο το 24ωρο, δηλαδή θεωρώ ότι είχαν προηγηθεί και κουβέντες πριν, και πιο πριν αν θες. Αυτές οι απομονωμένες σκηνές δεν είναι ο αδερφός μου.", είπε μεταξύ άλλων.

Ο Κατσούλης πριν την Μαριαλένα είχε φλερτ με την Καρλάκη

Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε όντας γνωστή του Τριαντάφυλλου κι αφού καταδίκασε την συμπεριφορά της κόκκινης ομάδας στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor έκανε και μια αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε.

«Τον ξέρω καιρό. ο Σάκης είναι καλό παιδί και διεκδικητικός με τις γυναίκες. Υπήρχε ένα φλερτ στον αέρα. Ήταν στην παρουσίαση του τραγουδιού μου Γιαρέμ πριν από τρία χρόνια. Υπήρξε φλερτ και μιλούσαμε για κάποιο διάστημα. Εγώ είχα χωρίσει εκείνη την περίοδο με τον πρώην μου… Είναι ευγενικός, είναι κύριος και διακριτικός. Είναι gentleman και δεν θα στην πέσει άσχημα», είπε η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων.