Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 Spoiler: Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη στέλνει τον Τριαντάφυλλο στη μπλε ομάδα;

Ετοιμαστείτε για μεγάλες εντάσεις

Survivor 4 Spoiler: Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη στέλνει τον Τριαντάφυλλο στη μπλε ομάδα;
Survivor 13.03.2021 10:22
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πριν από λίγο σας ενημερώσαμε πως ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε από το Survivor 4 οικειοθελώς και οι εξελίξεις φαίνεται πως από εκείνη τη στιγμή «τρέχουν» με μεγάλη ταχύτητα μιας και η παραγωγή εξετάζει το ενδεχόμενο του να πάει στους Μπλε ο Τριαντάφυλλος.

Οι άνθρωποι της παραγωγής δεν θέλουν ούτε να συζητάνε το ενδεχόμενο να φεύγουν παίκτες οικειοθελώς διότι όλο το ριάλιτι πάει... πίσω, αφού θα ξεμείνει από παίκτες πολύ νωρίτερα από ότι είναι προγραμματισμένο να τελειώσει το Survivor!

Παρά τις πιέσεις της λοιπόν στον Πάνο Καλίδη, ο τραγουδιστής αποφάσισε να φύγει καθώς πιέστηκε αρκετά και δεν μπόρεσε να αντέξει τις εξελίξεις στην παραλία του.

Survivor Τριαντάφυλλος

Έτσι, όπως όλα δείχνουν μετά την αποχώρηση του Καλίδη, η παραγωγή μέσω του Γιώργου Λιανού θα μπορεί να κάνει μια ψηφοφορία στη κόκκινη ομάδα ώστε να στείλουν έναν παίκτη στη μπλε ομάδα! Και φυσικά οι κόκκινοι θα στείλουν τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πλέον δεν μιλάει με κανέναν συμπαίκτη του στην ομάδα... διαβάστε τη συνέχεια για την μετακίνηση του Ντάφι στους Μπλε στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 trailer (14/3): Οι Κόκκινοι απομόνωσαν τον Ντάφι - «Δεν μου μιλάει κανένας»

Survivor 4 - Ασημίνα: «Η Μαριαλένα περίμενε να μπει στο παιχνίδι είτε ο Σάκης είτε ο Λιβάνης»

Share