Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4 trailer (14/3): Οι Κόκκινοι απομόνωσαν τον Ντάφι - «Δεν μου μιλάει κανένας»

Ο Καλίδης ανακοινώνει την αποχώρησή του

Survivor 4 trailer (14/3): Οι Κόκκινοι απομόνωσαν τον Ντάφι - «Δεν μου μιλάει κανένας»
Survivor 14.03.2021 08:50
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Survivor 4 επιστρέφει σήμερα (14/3) με ένα νέο εκρηκτικό επεισόδιο, και όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση αφού όπως λέει τον έχει απομονώσει ολόκληρη η ομάδα και δεν του μιλάει σχεδόν κανείς.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο συμβούλιο και τις κατηγορίες που ακούστηκαν από τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο, ο Ντάφι απομακρύνθηκε από όλους και από εκεί που αποτελούσε ένα από τα ηγετικά μέλη της κόκκινης ομάδας έχει μείνει μόνος του και η ψυχολογία του έχει πέσει πολύ.

Όπως λέει μάλιστα ο ίδιος περνάει αρκετές ώρες της μέρας μόνος του, μιλώντας σε πέτρες αφού κανένας συμπαίκτης τους δεν βρίσκεται στο πλευρό του.

Λίγο αργότερα, μόλις οι παίκτες φτάνουν στον αγώνα επάθλου, ο Πάνος Καλίδης βρίσκει την ευκαιρία να ανακοινώσεις ενώπιων του Γιώργου Λιανού την οικειοθελή αποχώρησή του από το παιχνίδι. Οι εξελίξεις στην Μπλε ομάδα σε συνδυασμό με τις κακές επιδόσεις του, οδήγησαν τον τραγουδιστή να φύγει από το ριάλιτι όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Survivor 4 Μαριαλένα

Σύσσωμη η Μπλε ομάδα δείχνει να είναι σοκαρισμένη με την εξέλιξη αυτή ενώ πολύ άσχημα το παίρνουν και ορισμένα μέλη της Κόκκινης ομάδας, μιας και Πάνος Καλίδης αποτελεί έναν από τους πιο "κλασικούς" παίκτες του νέου κύκλου του Survivor 4.

Δείτε το trailer του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη στέλνει τον Τριαντάφυλλο στη μπλε ομάδα;

Πριν από λίγο σας ενημερώσαμε πως ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε από το Survivor 4 οικειοθελώς και οι εξελίξεις φαίνεται πως από εκείνη τη στιγμή «τρέχουν» με μεγάλη ταχύτητα μιας και η παραγωγή εξετάζει το ενδεχόμενο του να πάει στους Μπλε ο Τριαντάφυλλος.

Οι άνθρωποι της παραγωγής δεν θέλουν ούτε να συζητάνε το ενδεχόμενο να φεύγουν παίκτες οικειοθελώς διότι όλο το ριάλιτι πάει... πίσω, αφού θα ξεμείνει από παίκτες πολύ νωρίτερα από ότι είναι προγραμματισμένο να τελειώσει το Survivor!

Παρά τις πιέσεις της λοιπόν στον Πάνο Καλίδη, ο τραγουδιστής αποφάσισε να φύγει καθώς πιέστηκε αρκετά και δεν μπόρεσε να αντέξει τις εξελίξεις στην παραλία του.

Survivor Τριαντάφυλλος

Έτσι, όπως όλα δείχνουν μετά την αποχώρηση του Καλίδη, η παραγωγή μέσω του Γιώργου Λιανού θα μπορεί να κάνει μια ψηφοφορία στη κόκκινη ομάδα ώστε να στείλουν έναν παίκτη στη μπλε ομάδα! Και φυσικά οι κόκκινοι θα στείλουν τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πλέον δεν μιλάει με κανέναν συμπαίκτη του στην ομάδα... διαβάστε τη συνέχεια για την μετακίνηση του Ντάφι στους Μπλε στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ο Κόρο έβρισε τον Αλέξη Παππά στο συμβούλιο

Survivor 4 - Ασημίνα: «Η Μαριαλένα περίμενε να μπει στο παιχνίδι είτε ο Σάκης είτε ο Λιβάνης»

Share