Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Ο μπαμπάς μου με ψήφισε και τις πέντε φορές που ήμουν υποψήφια»

«Δε θα γύριζα στο Survivor»

Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Ο μπαμπάς μου με ψήφισε και τις πέντε φορές που ήμουν υποψήφια»
Survivor 14.03.2021 12:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί του Σαββάτου η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor 4 ενώ τόνισε πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει σε περίπτωση που της ζητηθεί κάτι αντίστοιχο από την παραγωγή.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, λίγο καιρό μετά την επεισοδιακή της αποχώρηση από το παιχνίδι, γέλασε αρχικά με την ερώτηση για τις ψήφους από τον μπαμπά της, δεδομένης της επίθεσης που της είχε κάνει μέσα στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος και εξήγησε πως προφανώς και θα την ψήφιζε ο μπαμπάς της, και μόνο, τις φορές που βγήκε υποψήφια, αφού αυτό είναι και το λογικό.

Ανθή Σαλαγκούδη survivor

Οι δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη για το Survivor 4

«Όχι μόνο μία, και δυο και τρεις και πέντε φορές που ήμουν υποψήφια με ψήφισε ο μπαμπάς μου. Ο Ηλίας και ο Τζέιμς από τους Μπλε έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσουν. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συμμετοχή μου στο Survivor αλλά δε θα ξαναπήγαινα», είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

"Ο Τριαντάφυλλος έλεγε ότι εξαγοράζω παίκτες"

Η Ανθή Σαλαγκούδη το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Love it κι αφού εξέφρασε ανοιχτά πόσο την ενόχλησαν τα σχόλια που ακούστηκαν για την οικογένειά της κατά την παραμονή της στο Survivor, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τους συμπαίκτες της.

«Ο Τριαντάφυλλος έλεγε ότι εξαγοράζω παίκτες. Ο Περικλής αυτά που είπε για μένα μπορεί να μου τα πει κατ’ ιδίαν. Ένιωθα ότι είχα στοχοποιηθεί από τους συμπαίκτες μου. Από μικρή προσπαθούσα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα», είπε μεταξύ άλλων

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: «Η Σαλαγκούδη είναι υπεύθυνη γι΄αυτό που έκανε, δεν την πίεσε κανείς»

Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: "Θα ήθελα μια infotainment εκπομπή"

Share