Κρις Σταμούλης: «Δύο ζευγαράκια έχει η καλύβα, Βέλλη - Μπάρτζης και Σάκης - Μαριαλένα»

«Όταν έμπαινε καινούργιος παίκτης, εμείς ρωτούσαμε, αλλά συνήθως δεν μας έλεγαν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρις Σταμούλης: «Δύο ζευγαράκια έχει η καλύβα, Βέλλη - Μπάρτζης και Σάκης - Μαριαλένα»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Κρις Σταμούλης εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, κάνοντας μάλιστα λόγο και για τα ζευγαράκια της καλύβας.

Ο Κρις μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, βρέθηκε στην Καλό Μεσημεράκι και χάρισε στον Νίκο Μουτσινά μια καρύδα από τον Άγιο Δομίνικο ενώ αμέσως μετά του αποκάλυψε ότι έχασε γύρω στα 12 με 15 κιλά!

Κρις Σταμούλης Νίκος Μουτσινάς

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον φίλο του Αλέξη Παππά, τονίζοντας: “Διακοπές κάναμε με τον Αλέξη, τον βλέπω πεσμένο, νομίζω του λείπω. Θα τα βρει τα πατήματά του. Όσο ήμουν, τα νέα παιδιά δεν είπαν τίποτα για όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα. Όταν έμπαινε καινούργιος παίκτης, εμείς ρωτούσαμε, αλλά συνήθως δεν μας έλεγαν.

Νομίζω ο κόσμος το γούσταρε ότι δεν παίξαμε. Κάναμε επανάσταση στον James. Η Ανθή δεν το έκανε για να αποδείξει κάποιο point, εμείς δεν θέλαμε να πούμε δεν μας θέλετε δεν παίζουμε. Να δούμε τι θα έκαναν χωρίς εμάς! Όταν το σχεδιάζαμε, είχαμε την εντύπωση ότι είναι κάτι τέλειο, δεν έχει ξαναγίνει. Η ζημιά θα ήταν μεγαλύτερη. Αποδείξαμε το point μας, αλλά ναι δεν έγινε κάτι”.

Αναφορικά με τα ζευγαράκια του Survivor, αποκάλυψε: “Εγώ θεωρώ ότι δύο ζευγαράκια έχει η καλύβα… Ο Νίκος με την Αννα Μαρία – έτσι πιστεύω εγώ – και στο μέλλον η Μαριαλένα με τον Σάκη. Αυτή είναι η εκτίμησή μου, δεν έχω δει εγώ κάτι! Δεν βλέπαμε και πολλά”.

Survivor 4: Ο Κρις Σταμούλης έδειξε στο Instagram το πτυχίο που πήρε στην Νομική

Το πτυχίο που έχει πάρει στην Νομική έδειξε ο Κρις Σταμούλης στο Instagram, μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4, αφού όπως είπε υπάρχει ένας χρήστης που τον λέει απατεώνα, αναφέροντας πως δεν είναι δικηγόρος.

Τον Κρις τον γνωρίσαμε μέσα από το τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου μας συστήθηκε με την ιδιότητα του δικηγόρου. Ωστόσο, πολλοί τηλεθεατές αμφισβήτησαν την ιδιότητα του και συνεχίζουν να την αμφισβητούν και μετά την αποχώρηση του και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Το γεγονός αυτό έκανε τον Κρις να μπει στη διαδικασία να δείξει το πτυχίο του μέσα από ένα βίντεο στα insta story του, αποδεικνύοντας πως δεν λέει ψέματα.

«Αν και ποτέ δε μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω σε κακόβουλα και αρνητικά σχόλια που γράφονται για εμένα, ίσα ίσα μόνο γελάω, και με αφήνουν ανεπηρέαστο αφού ξέρω καλά ποιος είμαι.

Ωστόσο σήμερα θέλω να απαντήσω σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο που επαναλαμβάνεται από έναν τύπο που με λέει ψεύτη και απατεώνα λέγοντας πως δεν έχω τελειώσει ποτέ τη Νομική και έχω τελειώσει ένα ΙΕΚ και δεν είμαι δικηγόρος. Θέλω να δώσω μια απάντηση δείχνοντας το πτυχίο μου», είπε.