Survivor 4 - Κοψιδάς: «Καλά έκανε ο Κόρο και δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο»

Βαριά η κουβέντα που είπε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Κοψιδάς: «Καλά έκανε ο Κόρο και δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο»

Σε μια απίστευτη επίθεση εναντίον του Τριαντάφυλλου προχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς, που χαρακτηριστικά είπε στο συμπαίκτη του πως δικαίως δεν πήρε φαγητό από τον Γιώργο Κόρομι.

Οι άλλοτε φίλοι έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό… εχθροί και ο ηθοποιός φρόντισε να αφήσει τα «πυρά» του, μόλις ο Γιώργος Λιανός του έδωσε το λόγο, λέγοντας πως όποια απολογητική διάθεση είχε ο «Ντάφι» δεν ήταν σε καμία περίπτωση με ειλικρινή πρόθεση.

Εν συνεχεία, τόνισε πως ο «Κόρο» σε καμία περίπτωση δεν… τρελάθηκε, όταν δεν του έδωσε ψάρια να φάει, προσθέτοντας πως καλά έκανε και προχώρησε σε αυτή την απόφαση, με τον Τριαντάφυλλο να αντιδρά έντονα.

Survivor 4 - γαμπρός Ντάφυ: "Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας, αθλητής και παιδί του Θεού"

Μετά τα τόσα που φαίνεται να περνάει τις τελευταίες μέρες στο Survivor o Τριαντάφυλλος, στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Τρίτης βρέθηκε ο γαμπρός του, Μάκης, ο οποίος σχολίασε όλα αυτά τα περιστατικά αλλά αποκάλυψε κιόλας αν έχει σκοπό να αποχωρήσει οικειοθελώς.

"Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον ξέρω από μικρό, πριν ακόμα καλά καλά γνωρίσω την αδερφή του. Είναι ένα παιδί που η ζωή λόγω του χαμού του πατέρα του τον χτύπησε κι έτσι από μικρός στάθηκε στα πόδια του. Έφυγε στην Αθήνα από την επαρχία κι έχτισε την καριέρα του με κόπο. Κάπου μετά ήρθα κι εγώ στην οικογένεια, πριν 20 χρόνια. Ο Τριαντάφυλλος είναι δυνατός χαρακτήρας, είναι αθλητής αλλά είναι και παιδί του Θεού και της εκκλησίας.

Για μένα το μοναδικό λάθος ήταν να προσεγγίσει κάποιους συμπαίκτες του για να μην ψηφιστεί. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει δωροδοκία", είπε μεταξύ άλλων