Μαργαρίτη για Survivor 4: "Mε την Μαριάνθη, έχουμε τις ίδιες ηθικές αξίες και την ίδια νοοτροπία"

"Σκέφτομαι πως μπορούν να φτάσουν στον τελικό ο Νίκος Μπάρτζης ή ο Τζέιμς"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαργαρίτη για Survivor 4:

Η Σοφία Μαργαρίτη λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor παραχώρησε μια άκρως αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακόγιαννη.

Αφού μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, και ξεκαθάρισε το τι ακριβώς συμβαίνει με τον πρώην σύζυγός της και την επιμέλεια των παιδιών, αναφέρθηκε και στα όσα βίωσε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Κεφάλαιο Survivor και Σοφία Μαργαρίτη

Ποια ήταν η πιο δύσκολη νύχτα που έζησες εκεί;

Η πρώτη νύχτα, μόλις φτάσαμε στο νησί και είχαμε κερδίσει το έπαθλο του νερού. Έπρεπε να μαγειρέψω για τους υπόλοιπους παίχτες, γιατί ήμασταν νηστικοί απ' την προηγούμενη μέρα, τότε όμως νύχτωνε νωρίς, δεν προλάβαμε να φτιάξουμε τη σκεπή και μας έπιασε η βροχή. Μετά όλα κύλησαν ομαλά.

Απογοητεύτηκες, επειδή αναγκάστηκες να αποχωρήσεις λόγω τραυματισμού;

Φυσικά, είχα πει κιόλας ότι θέλω να φτάσω στην τελική τετράδα. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τα πάντα. Ίσως ήταν σημάδι απ' το Θεό ότι πρέπει να επιστρέψω στα παιδιά μου. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι κοντά στους δικούς μου ανθρώπους και αυτό που έζησα το κρατάω μέσα μου με αγάπη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήταν φοβερή εμπειρία και ένα μάθημα ζωής -πανεπιστήμιο που λέει και ο Daffy (γέλια). Η ζωή συνεχίζεται, έτσι κι αλλιώς πάλι στο χωριό μου θα επέστρεφα. Δεν πήγα στο Survivor για να γίνω φίρμα, ίσως γι' αυτό δεν μπόρεσα να διαχειριστώ καλύτερα το κομμάτι του reality.

Με ποιος παίκτες θα κάνεις παρέα μετά το παιχνίδι;

Μαργαρίτη Σοφία Survivor 4

Θα μπορούσα με όλους να κάνω παρέα. Πιο κοντά έχω έρθει με την Μαριάνθη, έχουμε τις ίδιες ηθικές αξίες και την ίδια νοοτροπία. Με τον Περικλή επίσης ταιριάζουμε πολύ, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ για το ήθος του, την προσωπικότητα και τον λόγο του. Στενοχωρήθηκα που είδα ότι δεν βγήκε προς τα έξω η καλύτερη εικόνα για εκείνον. Δεν ξέρω πόσο θα κάνουμε παρέα γιατί μένει στην Αθήνα και εγώ στα Τρίκαλα, αλλά δεν θέλω να τον χάσω απ' τη ζωή μου.

Ποιον βλέπεις για τελικό νικητή;

Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι θα νικήσει ο Σάκης, αλλά τώρα που βλέπω τα επεισόδια σκέφτομαι πως μπορούν να φτάσουν στον τελικό ο Νίκος Μπάρτζης ή ο Τζέιμς. Όλα αλλάζουν στο Survivor βδομάδα με την βδομάδα. Εύχομαι να το κερδίσει κάποιος που το αξίζει, που το χρειάζεται και θα το αξιοποιήσει σωστά. Είναι φοβερό εφόδιο για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο στη ζωή σου, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που ζούμε.

Πήγες στο Survivor για ένα καλύτερο αύριο. Είναι εφικτό αυτό, με τα χρήματα που συγκέντρωσες;

Σαφώς. Είναι ένα σημαντικό ποσό, που δεν το είχα χθες, και με αυτό μπορώ να βουλώσω κάποιες τρύπες. Αλλά δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μου, πάλι θα πάω για δουλειά και δεν με τρομάζει αυτό.

Κλείνοντας, τι γεύση σου έμεινε απ' το παιχνίδι;

Μόνο κερδισμένη είμαι. Όσο έμεινα εκεί, μπόρεσα να ασχοληθώ με τον εαυτό μου και μου έκανε καλό το γεγονός ότι έμεινα μόνη μου, έκανα σκέψεις που με ηρέμησαν. Κατάλαβα ότι στη ζωή πρέπει να είμαστε λιγότερο εγωιστές και να εκτιμούμε πράγματα που θεωρούμε δεδομένα. Η ψυχή μας έχει σημασία και οι άνθρωποι. Το σημαντικότερο πράγμα είναι η αγάπη και πρέπει να έχουμε λιγότερο εγωισμό.

Είμαι ευγνώμων εννοείται στην Acun Medya για την ευκαιρία που μου δόθηκε, ασχέτως του τραυματισμού. Τα δέχομαι όλα με ευγνωμοσύνη και θεωρώ ότι στο τέλος βγαίνουν σε καλό.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα.